Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más 2 éves is sír, ha az...

Más 2 éves is sír, ha az anyja fürdik?

Figyelt kérdés

Eddig jót játszott a kád mellett, amig benne ültem (gyors fürdés.. nem lehet cicózni). Viszont pár napja (akár nappal, akár este fürdök) áll a kád mellett, és sír, hogy "anya kiszáll" "anya felvesz"... Mostmár csak lopva tudok fürdeni, vagy pedig hallgatom ahogy ordít. Férjem nem tudja akád mellől elvonszolni.

Mi lehet ez? Másnál is van ilyen?

2010. okt. 21. 22:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha zuhanyzom, akkor is ezt csinálja. :(
2010. okt. 21. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Én akkor fürdök mikor ő már alszik, probléma megoldva.
2010. okt. 21. 22:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Fél 10 körül alszik el. Én nem szeretek ilyen későn fürdeni, és eddig 30 évig így fürödtem.
2010. okt. 21. 22:56
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Én magamra zárom az ajtót olyankor, mikor zuhanyzok, mert kb. fél éves volt, mikor már jött ugye utánam, és mindig be akart mászni a kádba ruhástul, közben ordított, hogy nem veszem magam mellé, meg elrángatta a függönyt, vizes lett, na ezt megelégeltem. Bezártam az ajtót magamra, ennyi magány nekem is jár.

Pár alkalommal volt sírás, meg ajtó dörömbölés, de utána megértette, ha anya zuhanyzik, nem tűnik el. Most 2 múlt, olyankor berakok neki egy mesét amit szeret, mondom hogy lezuhanyzok, mindjárt jövök. Nincs cirkusz.

2010. okt. 21. 23:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbáljuk, köszi! :) Mesét ugyan még nem néz (22 hónapos), de majd megszokja, hogy addig apával legyen el.
2010. okt. 21. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, elírtam, nem fél éves volt akkor, hanem másfél.

Nekünk a Kisvakond nagyon bejött, végig kommentálja az egészet. Próbáljátok azt nézni, hátha.

2010. okt. 21. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Én együtt fürdök a lányaimmal. 2.5 éves és 9 hónapos. Jókat eljátszunk közben.
2010. okt. 22. 07:07
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Én is a lányommal fürdők!
2010. okt. 22. 08:28
 9/10 anonim válasza:
60%
fiam van, de mindig együtt fürdünk, csak akkor fürdik apával ha nekem megvan.
2010. okt. 22. 09:25
 10/10 A kérdező kommentje:
:) Köszi. Nálunk is apjával fürdik. Ha velem fürdene, nem tudom, hogy mosnék hajat. :) Hosszú, dús hajam van elég macerás.
2010. okt. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!