Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben fürdik a Balatonban a 2...

Miben fürdik a Balatonban a 2 év körüli kisfiad?

Figyelt kérdés
Úszógatyóban, úszópelusban, esetleg meztelenül?
2011. júl. 1. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Hát én be nem vinném abba a kisgyerekem.
2011. júl. 1. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:

A nagyobbik 2 év 3 hósan fürdőnaciban fürdött.

A pici most 18 hós és ő is fürdőnaciban fürdik.

Amikor pedig uszodába megyünk, ott a picin még fürdőpelus van, de nem az eldobható fajta.

2011. júl. 1. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Aszabad vizek sokkal tisztábbak, mint bármelyik uszoda...

Az enyémek 2 évesen már szobatiszták voltak, így bőven elég volt nekik a fürdőgatyó.

2011. júl. 1. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Az enyémen is mindig van valami. Nem vagyok a mezítelen fürdőzés híve. Attól, hogy ő gyerek még igenis ráadom a fürdő nacit. és valóban, bár nem úgy hat, de lényegesen tisztább a Balaton, mint bármelyik strand vize.
2011. júl. 1. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
5%
Mindenképp úszópelus. Ha kakilna, elég ciki...
2011. júl. 1. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

A kaki miatt kell valami, de amúgy minek a gyerekre bármi? Ugyan már

Csak arra jó, hogy a vonal mentén jól leégjen, semmi értelme, szabadon kell hagyni, hát hiszen még gyerek... te jó ég... már 2 évesen szégyellősnek nevelni... nem túl értelmes dolog... aztán jön a frusztrált nagyobbgyerek-kor

2011. júl. 3. 00:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó:én nem szégyenlősség miatt adom rá hanem a sok pedofil köcsög miatt akik akárhol ott lehetnek.Gondolj bele a meztelen gyerekekkel teli strand a paradicsom nekik.Mondjuk azokat a szülőket sem értem akik meztelenül fényképezik és teszik fel netre.Én ha így csináltam képet akkor kikockáztam a kukacát.

Amúgy van fürdőgatyánk és mosható úszópelusunk is.

2011. júl. 3. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nehogy azt mond nekem,hogy egy kisgatyában megsül a melegben.Akkor te is vetkőzz le meztelenre nehogy megsülj.A kikockázást meg nem csak én csinálom hanem minden normális emberé.Minek kell vadidegeneknek látnia ,hogy ott fityeg a kukac??
2011. júl. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!