Egy apuka, mennyi idős koráig mehet be a fürdőbe, ha a lánya fürdik vagy öltözik?
Figyelt kérdés
Természetesen a lány életkorát kérdeztem.2011. júl. 16. 07:19
1/15 anonim válasza:
6-7 éves koráig. Már ha rendes család.
2/15 anonim válasza:
Nálunk a férjem magától nem megy.(4éves a kislány)
Ha pucérkodik szól neki,hogy vegyen fel bikinit legalább,így ne ugráljon.
3/15 anonim válasza:
Szerintem is a 6 év a max, azután már nem.
4/15 anonim válasza:
Majd ha visítva hozzád vágja a szivacsot, akkor tudni fogod, hogy onnantól nem, csak ha nagy baj van...
5/15 anonim válasza:
Én nő vagyok,már felnőtt fiaim vannak. Kb.10-12 éves korukig engedtek be, mert a hajmosás rémálom volt.Ugye két kéz kell a szemet takarni, meg még kéne kettő a hajmosáshoz is:-)Aztán, ahogy nőttek, már mindenkit kizártak a fürdőből, az apjukat, sőt egymást is.Szerintem addig mehet be a szülő, amíg a gyerek engedi.Az mindegy, hogy azonos neműek-e, vagy nem.
6/15 anonim válasza:
Minek menne egyáltalán be? Ha olyan kicsi, hogy fürdetni kell és nem az anyuka intézi, akkor oké, de ha már egyedül tud fürödni, öltözni, akkor mit keresne ott???
7/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs gyerekem, sem fiú sem lány. De van olyan család, ahol ha valamire szüksége van éppen az apukának a fürdőből, akkor nyugodtan bemehet ha a lánya fürdik, vagy öltözik. Persze nem kukkolni, csak kihozni ami kell. Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 16. 08:04
8/15 anonim válasza:
Ameddig a gyermek ki nem dobja onnan.
9/15 anonim válasza:
Engem a mai napig nem zavar ha apukám bejön amikor fürdök. Sőt, én is bemegyek ha ő fürdik, vagy a bátyám otthon lakott bementünk egymáshoz, kezet mosni, vagy WC-re ha sürgős volt a dolog. Nálunk ez nem volt probléma. Nem volt gond belőle, vagy szégyenlőség. Kisfiamat is így neveljük, hogy ne csináljon majd gondot az egymás előtti meztelenségből, természetesen csak köztünk.
10/15 anonim válasza:
Ez teljesen családi szokás kérdése. Nálunk senki nem zárkózik be fürdéskor sem, öltözéskor sem. A lányom 7 éves, a fiam 3 de bemehet bárki bárkihez a fürdőbe ha épp dolga van arra.
Ha a lánykát (vagy bárkit) ez zavarni fogja, akkor majd nem mászkálunk, bár mivel így lettek nevelve, nem hiszem hogy ebből valaha is probléma lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!