Helyre lehet hozni még a károkat ha 2 éves koráig elhanyagoltam?
Ezért van az általában hogy hogy 3 évtől kötelező az ovi is. Nyilván aki nem tudja megoldani vagy éppen neki már a munkára van szüksége a gyerekek nagyon jól tudnak alkalmazkodni, meg ha jól el van nekik mondva akkor megérteni is.
De viszonylag azért még időben van a kérdező. Valamelyest kettő év sok, de legalább emlékezni nem fog az eseményekre, mégha lelkileg kicsit meg is tört azt azért kemény munkával lehet ellensúlyozni. És szerintem a kérdező fogja is talán.
Nem bántásból, de hogy voltál ilyen hü lye hogy a férjednek engedelmeskedtél? Nem enged a síró gyerekhez..Istenem szegény kicsi, bekönnyeztem..
Mivel ez egy nagyon meghatározó időszak, én azt mondom keress vél egy gyermekpszichológust aki segít neked. Ő majd ad tanácsot. És igen, ettől a baromtól válj el...
Sikeres!! Ott konkrétan egy fizetésből is megtudsz élni. Itt mutasd meg hogy csinálnád egy fizuból, hacsak nem kiemelkedő munkahelyen dolgozik az ember.
Le lehet pontozni attól még egytől -egyig igaz az amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!