Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan lehetnék újból egyszerű...

Hogyan lehetnék újból egyszerűen csak "anya"?!

Figyelt kérdés

2 éves a kisfiam. 3 hete elvittem magammal hivatalos ügyet intézni. Bemutatkoztam, és neki ez annyira megtetszett, hogy azóta így hív. Ha szól, vagy ébredés után kiabál, akkor nem azt mondja hogy "anya gyere", hanem "Horváth Ágnes gyere". Mindig és mindenhol. Már szóltam neki szépen, csúnyán, könyörögtem, kinevetett. Próbáltam azt, hogy ilyenkor nem figyelek oda, de odajön és elkezdi rángatni a ruhámat és úgy kiabálja a nevemet.

Engem már nagyon idegesít. Mit tegyek, hogy ezt a hóbortját elhagyja?

(apát is elnevezte, Ő a Laciból és apából lett apaci)

2010. okt. 21. 15:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon jót mulattam ezen, nagyon aranyos lehet a fiad.:-)

De jó, hogy írtad ezt az kérdést, mert eddig ez eszembe sem jutott. Jó lesz vigyázni nálunk is, mert mi nem szólítjuk egymást anyának, apának, valahogy nem tudunk ráállni erre. Sokkal inkább kitalálunk valami idétlen becenevet egymásnak. Az én lányom másfél éves, még nem beszél, de nem szeretném ha előbb-utóbb úgy szólítana meg, ahogy a férjem engem hív. Úgyhogy megpróbálunk még időben váltani anyára, apára.

2010. okt. 22. 12:00
 22/25 anonim ***** válasza:
Bocsi, ÉN is jót mulattam (előző)
2010. okt. 22. 12:02
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

SZia! :)))

ez aranyos.Kislányom két éves,ő az apját hivja sokszor a keresztnevén,de inkább apuci,meg apucikám,apa,meg engem is igy becéz.Néha bepróbálkozott,de meg se hallottam,ugyhogy abbahagyta.Most az új neki,hogy anya a babukám,apa meg a szívem.Pedig mi páromat a nevünkön szólítjuk,mert valahogy tőlünk idegen ez az apa,meg anya egymásra.Mi ugy vagyunk vele,hogy anyja,meg apja csak a gyereknek vagyunk,egymásnak nem.De nem zavart be.Párom szokott engem Manónak hívni.Na ez tetszik a kislányunknak,és ő is szokott igy hívni.Ez aranyos,de inkább marad az anyánál.Eddig...

2010. okt. 22. 13:40
 24/25 anonim ***** válasza:

engem párszor "Bébikének" hívott, mert a férjem pl. így szólít .... :-) jó poén volt, a 2 éves kislányom szájából ezt hallani, de én is elkezdtem félni, nehogy állandósuljon, bár szerintem is kinövik ezt ... aztán voltam már Kriszti anyu és apa is Tóni apa, de ha megkérdezzük pl. tőle, hogy hogyan hívják anyát, azt mondja, hogy: Édesanya-Krisztianya, apának meg: Édesapa-Tóniapa ... félelmetesek ezek a picik:-))), egyszerűen zabálnivalók, mikor elkezdenek beszélni, bár a "HorváthÁgnes" folyamatos mondogatása egy idő után biztos nem vicces, hanem idegesítő .... ám, tényleg, nagyobb baja sose legyen neki(k).

De mi azért alapból anya és apa vagyunk - még ..:-)

2010. okt. 22. 14:08
 25/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azt hiszem haladunk. Ma már anya is voltam!!! :)

És köszönjük szépen a dicséreteket. Igen, Ő egy tündéri kis kópé. Ahogyan mondja is magáról: "Bobó tötéletes". Ezért is imádom annyira!

2010. okt. 23. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!