Hogyan lehetnék újból egyszerűen csak "anya"?!
2 éves a kisfiam. 3 hete elvittem magammal hivatalos ügyet intézni. Bemutatkoztam, és neki ez annyira megtetszett, hogy azóta így hív. Ha szól, vagy ébredés után kiabál, akkor nem azt mondja hogy "anya gyere", hanem "Horváth Ágnes gyere". Mindig és mindenhol. Már szóltam neki szépen, csúnyán, könyörögtem, kinevetett. Próbáltam azt, hogy ilyenkor nem figyelek oda, de odajön és elkezdi rángatni a ruhámat és úgy kiabálja a nevemet.
Engem már nagyon idegesít. Mit tegyek, hogy ezt a hóbortját elhagyja?
(apát is elnevezte, Ő a Laciból és apából lett apaci)
Bocsi,de én is jót nevettem ezen,vizuális tipus vagyok és előttem van... :)
Amúgy tényleg nem szabad túl aggódni ezt a dolgot,én lányom is egy időben Nitinek hívott,ha rászóltam annál jobban mondta,de aztán ahogy jött ez a hülyeség,úgy abba is maradt.Azt is esetleg megpróbálhatnád,hogy megmondod neki,ha így hív,akkor azt nem hallod meg,csak ha anyát mond hozzá...
Amúgy a férjeddel,hogyan hívjátok egymást a gyerek előtt?Mert ez is benne lehet a dologban...
Megbeszéltük a dolgainkat egymással. Egész délután anya voltam, este ááánes. :) De már nem hóóóvát!!!
Arra jutottam én is, hogy ennél nagyobb bajunk ne legyen.
Egyébként párommal anya és apa vagyunk a gyerek előtt.
:-)
Nekem 17 hós a lányom,de meghallotta kb 2 hete hogy a párom a nevemen szólít,és azóta felváltav mondja ő is hogy anya,anyacika,vagy anevemet.
Egyenlőre nem zavar,mókás.
Én írtam Neked az első tanácsot :) Örülök hogy tetszett :)
nagyon aranyos a kisfiad, megmosolyogtatott, nagyon édesek ezek a kisfickók amikor mindenfélét kitalálnak :))))
Sok örömet benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!