6 éves kisfiunak milyen fejlesztő játékot vegyünk karácsonyra?
Szia!
Kisfiam is 6 éves,társasjátékot kap majd,és fejlesztő füzeteket(keresd az eltérést,keresd a párját stb.)
Második! Bocsi, de a fiúbaba mióta fejlesztő játék? :O
Kérdezőnek: Legó, puzzle, társas játék, színező. Láttam múltkor egy nagyon jó kis játék készletet. Állatkert, különböző elemekből lehet kifutókat meg karámokat építeni és volt hozzá egy csomó állat meg kiegészítő, kis fák, bokrok, különböző épületek, nagyon tetszett. 5800 Ft volt.
Szia!
Az én fiam is hat éves, most nagyon rá van kattanva a Legó-társasjátékokra. Nézz körül ott is. A kicsi dobozosok elég gagyik, de kell benne taktikázni de csak gyereknek, a közepes és nagy dobozosok nagyon jók. Azokat én is nagyon szeretem. Végig gondolkozni kell, taktikázni, logikázni.
Itt jókat találtam, bár én 2 és fél évesnek kerestem.
De társasjáték, nagyobb darabos kirakók (ha szeret pepecselni), mese dvd vagy könyv (pöttyös könyvek), Ismert játékfigurák (Toy Storyból Bazz vagy Woody, teljeen olyanok, mint a filmben), legó, autóversenypálya, vonat, társasjáték (sok féle van)
Szia
A Pinokkió játéknagykerben láttam az állatkertes játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!