Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekesek, mennyire esett...

Kisgyerekesek, mennyire esett vissza az életszínvonalatok, mióta beütött a magas infláció?

Figyelt kérdés
Mi az, amiből lejjebb kellett adnotok, ami nem fér már bele a keretbe, bár korábban igen? Vagy életszínvonal-csökkentés helyett kevesebbet tesztek félre?

2023. dec. 4. 13:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon sokat költöttünk úgy 1,5 évvel ezelőttig rendelt kajára. Heti többször. Volt hogy magamnak befizettem egész napos ch csökkentett étkezést valahol(IR miatt) hetekig minden napra. Na ez teljesen kikopott. 3-4000 forintokat nem adok egy adag ételért. Havi 1x rendelünk kb. Sok mindent magam készítek a családnak, amit azelőtt egyáltalán nem(pizza, sütik, keksz, zabkeksz) ezeket mind vettem régen, ma már van olyan drága, hogy nem sajnálom rá az időm és megsütöm én.
2023. dec. 4. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!