Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan lehet a pedofilok...

Hogyan lehet a pedofilok ellen védekezni?

Figyelt kérdés

Milyen tanácsot tudtok adni.

4 éves a KisFiam, óvodába jár.

Szerencsére csak nők veszik körbe, de ki van ha?

2023. nov. 29. 11:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#19, ahány perverz ír nekem privátot a válaszaimhoz... 😁 És tutira egyik sem a kérdés feltevője.
2023. nov. 29. 21:30
 22/22 anonim ***** válasza:
17%

Én megnéznék egy statisztikát, hogy hány férfi pedofilra hány női jut, szerintem 100ból egy, ha nő, és akkor még sokat mondok. Illetve érdekelne az is, hogy abból a rohadt kevés női pedofilból hány hetero, mert szerintem az meg mégkevesebb. Illetve amik így szembejöttek hírek, inkább csak be akart vágódni a nő a pedofil férfinél, és ezért ment bele.. Bár kitudja, komolyan érdekel.

Az én gyerekem sem hagytam férfi közelében még, nem találkozott ilyesmivel, 10 éves. Illetve nyilván járt úszóedzésre férfihoz, de azt láttam pl az üvegen át, illetve sportra másik férfihez, akinek viszont én tetszettem, és lerázta a gyerekeket még az óráján is(nyitott ajtónál tartott edzést) kifelé nézett:) Alapvetően úgy gondolom, hogy a normális férfiak nem nagyon érintik meg a gyereket és nem nagyon haverkodnak vele, mivel nem fontos nekik, hogy jóban legyenek, csak leadja amit muszáj és igyekszik kikerülni a társaságukból. Egy két apukát ismerek a gyerekem baráti köréből, velük közösen vagyunk egy társaságban, ha lehet ők is max megsimizik a gyerekek fejét, ugratják őket, okosakat tanítanak, rájuk szólnak, de ha az ölébe veszi(amit nem a gyerek kér), ott nálam már bekapcsol a vészkapcsoló. Illetve ha a gyerek az ölébe mászott is, megkeresik a tekintetem, valahogy érezték/érzik, hogy kell. Aki nem ilyen(nekem is van ilyen tapasztalatom), az hátra se fordult, hogy rám nézzen és felvette a gyereket az ölébe, én meg azzal a lendülettel vittem is ki a közeléből(ő tudom, hogy nincs rendben, de a törvény nem csinálna semmit, ezért csak azt tudom tenni, hogy távolmaradunk). Ne alakítson ki felnőtt ember barátságot kisgyerekkel(se tinivel), ez a normális ember ismérve. Nem beszélget, nem barátkozik, nem jár direkt közös társaságba(a szüleik nélkül), nem akar vele ketten lenni, minek akarnak, az egy gyerek! Én gyerekek közt dolgozom, én sem haverkodok, csak mikor az a célom, hogy megkedveltessem magam és a velem lévő gyereket(m), aztán leválok háttérbe felügyelőként. Egy-egy szimpatikusabb gyerek van néha, akinek pl lenyűgöz az esze, vagy a gyerekkori énemre emlékeztet, az egyiknek imádok érdekeseket mondani/tanítani és nézni, hogy milyen pillanatok alatt fogja fel, a másikat sajnálom kicsit és igyekszem rávezetni, hogy értékes gyerek, okosabb és kedvesebb, őt leginkább dicsérem vagy olyan helyzetbe hozom, hogy kiemelkedhessen. De itt is mindig ott a gyerekem, és vele együtt vagyunk, bár az enyém elég harsány típus, szóval néha leintem a másik kettő javára. Egészséges felnőtt ember tudja, hogy a gyerek anyja fontos és NEM AKAR kettesben maradni gyerekkel, illetve nem érinti meg a gyerekeket magától, csak rendkívül ritkán a hajukon és furcsán érzi magát, ha odabújik hozzájuk más gyereke, ez látszik is rajta. Kb innen lehet felismerni, aki pedofil, az igyekszik kettesben lenni és/vagy jó viszonyt ápolni a gyerekkel, illetve gyerekek társaságát keresi. Óvóbácsi nekem bizarr, de volt egy bölcsi, ahol volt gondozóbácsi, és hát.. meleg volt, a "lányos" fajta, folyamatosan kijátszották a kicsik és nem fogadtak szót neki, nekem teljesen rendben volt.

2023. nov. 30. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!