Mit tegyek ha elhallgattatták a kistestvérem a kórusban?
Én is kórustag voltam, igaz már gimis koromban. És nekem is mondta a tanárnő, hogy nem baj, ha csak tátogok. Én nem bántam, amúgy is a hangulat miatt jártam, én is tudtam, hogy kifejezetten hamis vagyok.
Ha az öcskös énekelni szeretne, akkor én mondanám neki, hogy énekeljen nyugodtan, ezért van a kórusban. Az ember kerül konfliktushelyzetekbe, ezt meg kell tanulnia kezelni.
"most komolyan azon hisztizünk gyerekes módon h kikértem az emberek véleményét"
Az emberek véleményét kérted ki, az általad kreált, soha meg nem történt, fiktív történettel kapcsolatban, valósnak beállítva, ami nem csak teljesen felesleges de a gyakorikerdesek.hu szabályába is ütközik (Lásd: a kérdés kitaláció).
Ha pedig olyan csekély szellemi szinten vagy megrekedve, mint azok a hozzád hasonló értelmileg visszamaradott kérdésfeltevők az ezotéria szekcióban, akik napi szinten teszik fel a kérdést, hogy: "Elraboltak az űrlények, mi tévő legyek?" és kiírod ezt a mesét, akkor legalább ne lepődj meg a válaszokon... Legalább a trollok többsége nem lesz frusztrált a valaszokat illetően, hanem maximum nevet rajtuk egy jót, de az esetedben megkérdőjelezhető, hogy valóban éppértelmű vagy-e vagy szenvedsz valami mentális rendellenességgel (pl: Delusional Disorder - téveszmés zavar: amikor a beteg a saját téveszméit -annak ellenére, hogy azok ellentmondanak a valóságnak- valósnak gondolja és dühkitörése lesz, ha valaki megkérdőjelezi ennek hitelességét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!