Hogyan lehet elhallgattatni a Tanuló kutyust?
Nem tudod lemeríteni, mert valószínűleg még nem vetted ki az elemtől a kis műanyag lapocskát:)
Azért teszik bele, hogy ne merítse le a sok vásárló, aki nyomkodja. És amíg benne van, addig csinál ilyen furcsaságokat, hogy szól, ha kell ha nem, nem mondja végig a mondókákat, stb. Nézd meg, hátha nálatok is ez a helyzet. Ha mégsem, akkor meg vidd vissza:)
igen az a műanyag lapocska nincs benne még az elemeknél? ha nincs akkor viszont gáz hogy kikapcsolás UTÁN is énekel.
(nekem mondjuk agyamra megy már szegény kutya énekeivel együtt mivel a második gyerekem nyúzza) :D
Köszi szépen az extragyors válaszokat! Hát, megtettem, amit nem terveztem, kivagdostam a kutyust a dobozából, majd csak úgy visszacsücsül... és így megtaláltam a hátán a kikapcsológombot :) Csak két dolgot nem értek még: 1) miért van akkor a talpán a ki/off jelzés, ha az nem működik, csak a műanyag tologatható on/off a hátán a ruha alatt? 2) még akkor majd azért szét kell csavaroznunk és kiszedni a lapocskát apával?
Egyébként ha már kapcsolatba kerültünk, bár már itt van, de kérdezek, mert nem akarjuk hallgatni, hogy ne hallja a Prücsök - jók a dalai? Miket énekel? Fel tudnátok sorolni a nótákat? Ismertek? Hasznos játékot vettünk szerintetek?
- ici-pici pókfi, süt a pék süt a pék...
Nem tudom hirtelen,az unokaöcsinek adtuk kölcsön.
a második vagyok ilyen saját dalokat énekel (milyen tarkabarka a világ a színektől mindet szebbnek látsz...)
meg ismerteket mint az ábécédé stb.. meg az icipici pókfi.
Mondókázik (hüvelykujjam almafa) beszél mindenféle "izgi" mondatokat (megfogtad a talpam, ez csikiz, a barátom vagy, ölelj meg, kukucs látlak) tanítja angolul magyarul a színeket és testrészeket (piros szív red heart)
Jó amúgy csak az én gyerekeim pl. mindig kiakadtak mikor énekelt és véletlen megnyomták a talpát és akkor erre pápáááá és kikapcsolt a kutya:))) ettől mindig idegesek lettek:)
Milyen tarkabarka a világ a színektől mindent szebbnek látsz, jön a piros sárga zöld és kék, majd a narancs bíbor rózsaszín. Csodaszép minden szín bárhol jársz, ettől szép ez a nagyvilág.
1 2 3 4 5 6 7 8 a végén jön 9 meg 10, 1 2 3 4 5 6 7 8 9 és 10 megvan mind mind a 10.
Olyan jó hallani éneked, nevetésedet, hogyha arcod mosolyog rám, így vallok neked: szeretlek, szeretlek éjjel nappal én, szeretlek, szeretlek, és a világ ettől szép.
Az icipici pókfi a vízköpőbe bújt, de jött egy nagy zuhé és kimosta a fiút. De felderült az ég és kisütött a nap, és az icipici pókfi megint felszaladt.
Hüvelykujjam almafa, mutatóujjam megvágta. Középső ujjam felszedte, gyűrűs ujjam hazavitte, ez a kicsi mind megette, megfájdult a hasa tőle.
Süt a pék süt a pék kenyeret, jóízűt és meleget. Gyúrjad dagaszd tedd a lapátra, friss finomság vár a babára.
Ha jó a kedved tapsolj nagyokat, ha jó a kedved tapsolj nagyokat, ha köztünk vagy és jó a kedved, másoknak is mutasd meg, ha jó a kedved tapsolj nagyokat.
Most kellett leírnom a tesóméknak, azért vagyok ennyire jól tájékozott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!