Tényleg gond, ha nem közelíti meg a 18 kg-t iskola előtt?
10!
Nem a 4es vagyok,de elég baj,hogy nem érdekel senkit. Nem véletlenül lett az annak idején kitalálva. A gyerekek védelmében..
Kérdező, azért számolj már utána!
A te gyereked közel két év múlva kezdené az iskolát! Az alatt 4 kg-ot csak fog már gyarapodni!
Amikor az iskolahalasztási kérelemben érvelni akartam a gyerek termetével is, a gyógypedagógus, aki elbírálta majdnemhogy körberöhögött.
Nem ok a halasztasra és tényleg nem érdekel senkit.
Egyébként régen nem 17, hanem 20 kiló volt a határ, de csak azokra alkalmazták, akik korábban akarták iskolába adni a gyereket. Emiatt iskolaköteles gyereket nem tartottak vissza. 17 kilóval kezdtem az általánost, egy év múlva kereken 1 kilóval voltam több.
Lányom 8 éves, másodikosként most 19 kiló. Amikor az iskolaérettségét vuzsgálták 16 kg volt.
A lányom 16 kiló volt, amikor kezdte az iskolát. Okos, érett gyerek volt, szóval visszatartani emiatt felesleges lett volna.
Viszont tény, nem bírta el a táskát, egyedül nem igazán tudta vinni. Ezen kívül más probléma nem volt.
a 15ös válaszodból úgy érzem, te is küzdöttél már sokat ezért a gyerekért, egyszerű, ha te jónak látod majd, hogy jövőre iskolát kezdjen, és valami balfsz orvos nem, akkor letéped a fejét és beíratod a gyereket iskolába. elvileg van valami előírás, de mind tudjuk hogy az iskola eleve nem a gyerekért van.
anyám is így csinált, utána végigküzdötte a 12 évet az orvosokkal, tanárokkal és védőnőkkel, akik csak úgy bosszúból mégis meg akartak állapítani valami rendellenességet, de itt vagyok ma 25 évesen szakmával a kezemben, és még mindig nem vagyok sem autista sem cukorbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!