Hogyan közelíthetném meg, és ismerkedhetnék meg a lánnyal?
Középsulis vagyok, és van egy alsóbb éves lány. Eléggé megtetszett maga a lány, és maga a nyugodt természete. De ezért mosolygott, és megköszönte, mikor úgy esett, hogy megfogtam neki az ajtót. Olyan átlagos, helyes, kedves lány. Lehet az is az oka, hogy nincs sok más nőnemű körülötte, mivel infó sulis vagyok, nem sok fordul elő. Szimpatikus. Az a baj hogy szinte egy héten is csak az ebédlőben látom, de akkor is csak úgy, hogy hat osztálytárs haverommal ülök, Ő meg egyedül. Meg még hazafele menet a is a villamosa is a másik irányba megy.
Nem igazán értek ehhez a "spontán" ismerkedéshez, de máshogy nem igazán futok össze vele. Amúgy sem vagyok igazán ebben jártas. Nem az első, de ilyesmi eset még nem nagyon volt. Nem vagyok az a fajta bunkó, megjátszós stílus, hogy csak fölveszem vagy odamegyek, és mint egy idióta nyomom a rizsát.
Szóval a kérdésem az, hogy hogyan tudnék vele megismerkedni, közelíteni felé, stb...? Hogyan csinálnátok, vagy hogyan tudnék esetleg ilyenkor cselekedni?
Haverjaid nem értik meg h tetszik neked a csaj? o.O
Ha nem akk tegyél rájuk és ne foglalkozz velük :D
Ha egyedül ül simán kezdheted azzal h "szia látom egyedül vagy, leülhetek?"
Aztán megkérdezni h milyen napja volt esetleg ha nem ismer vagy nem tudja ki vagy feleleveníteni benne h honnan ismerhet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!