Mifele virus ez?

Figyelt kérdés

2,5 eves kisfiam egyik pillanatról a masikra lázas lett. Multheten.

Folyt az orra. Kapott aksolint,viszont meg mindig taknyol kohog. :/

A gond az h sokszor hanyik. Eves után,vagy lefekveskor,kohogeskor.

Ez a le tapadt valadek miatt lenne?

Nem engedte szivni az orrat,csak ezredik alkalomra így kb 4-5napja szivom neki.

De sarga már a valdek..

Mit ajanlanatok? A hanyas aggaszt.

Ez a letapadt valadek lenne? Fel is kohogi fel is szakad de ki akkor nem jön semmi…

2023. nov. 22. 15:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%

Felső légúti betegségeknél gyakori a hasfájás, hányás is a sok lenyelt váladék miatt.

Ha eszik-iszik, nem bágyadt, nincs semmi gond.

.A károgóknak üzenem, hogy olvassanak utána a legújabb ajánlásoknak, egyáltalán nem ajánlott/kell diétáztatni a hasmenős/hányós gyereket, ehet, amit kíván, mégha ki is hányja. A legfontosabb a folyadékot pótolni, és nem vízzel, az csak mégjobban "kimossa" a sókat, ásványi anyagokat, cukros üdítő, gyümölcslé, tea, de a legjobb az ORS ital,jól behűtve,kortyonként könnyebben bent marad. 🙂

2023. nov. 22. 20:24
 22/30 anonim ***** válasza:
30%

Karogoknak..

Egy vagyok a karogok közül.

Nekem aztán mindegy,hogy cseszi szét babgulyassal meg zsíros vackokkal a gyereke gyomrát.

Felőlem aztán tiszta zsírt is adhat neki.

Tanácsokat lett, megkapta,nem tetszett,szuper...így járt ..

2023. nov. 22. 20:44
 23/30 A kérdező kommentje:

Sokallom h masodik hete beteg(lázas 2-3napig volt)

És már taknyol azóta.

4napot kb hányt egyszer egy nap.

2023. nov. 22. 22:55
 24/30 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti Koszonom

25/n

Első gyermek. Koszi h mindenki basztat

2023. nov. 23. 08:11
 25/30 anonim ***** válasza:
37%

Nek basztat senki.

Leírtuk a véleményünket,hogy mit nem kéne tenned a gyerekkel.

De mindegy,csinálsz amit akarsz,már írtam.

2023. nov. 23. 08:28
 26/30 anonim ***** válasza:
21# Ez így van. Ez az új jó ideje,eü-s körbe is. Mondjuk nem tudom a babgulyás nektek mitől számít zsírosnak,nem egy marhapörköltről beszélünk.... :D vicc. Hát hogy főztök ti otthon,2 liter olajjal zsírral a babot???Mert azt én sem adnék ilyen esetben,na de ezzel nem látok semmi rosszat.
2023. nov. 23. 08:30
 27/30 anonim ***** válasza:
37%

26 a kérdésben egyértelműen leírta,hogy zsíros kajákat eszik a gyerek+babgulyást evett kenyér nélkül.

Nem gondolnám hogy éppen az a bab volt zsíros,de el tudom képzelni milyen zsíros kajákat ad a gyereknek

2023. nov. 23. 09:12
 28/30 anonim ***** válasza:
Utána meg csak a babot emelte ki,plusz itt mindenki ezen rugózik. :D
2023. nov. 23. 10:34
 29/30 A kérdező kommentje:

Húha. Babgulyas,pörkölt,ilyesmire gondoltam,ami nehezebb ètel.

Nem úszik a zsírtól semmi ilyesmi,csak ezt nagyon szereti pedig fozok neki külön levest,tesztat mindent is. Probalom egészségesen étkeztetni,de muszáj főznöm több felet is,plusz o is nezi segít anyának csinálni úgy el dugni sem tudom az ételt. Mindegy. Ma kapott enterolt. Remélem jobb lesz :)

2023. nov. 23. 13:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Mig egy gyerek eszik iszik az jo! Ha tovabbra is Hanyni fog visza vinnem a helyedbe az orvoshoz Mert az viszont tenyleg adhat aggodalomra okot ha napok ota Hany ha meg egyszer is egy nap!
2023. nov. 23. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!