Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert adja oda egy kisgyerek...

Miert adja oda egy kisgyerek az egyik játékát?

Figyelt kérdés
Egy ismerős kisfiúval játszottam ma, egész nap én vigyáztam rá, amikor mentem haza oda adta az egyik játékát, mondtam hogy nem kell, de ragaszkodott hozzá hogy vigyem haza magamnak. Egy plüss maci volt amúgy

2023. nov. 20. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Valoszinu ajandekokkal fejezik ki nekik a szulők a szeretetet.

Azt hiszi akkor szeretik ha kap vmit.

Es ugy kell a szeretet kifejezni hogy adunk a másiknak vmit.

2023. nov. 20. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
*Gyakran alkalmazzák ezt pl hanyagoló szülök is, akik játékokkal kompenzálnak ha nincs elég idejuk energiájuk a gyerekre.
2023. nov. 20. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Nem játékokkal fejezzük ki a fiamnak a szeretetünket, de ő is gyakran odaadja a rajzát, matricáját a keresztanyjának (barátnőm).

Neki jó érzés adni.

2023. nov. 20. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
20%

Sokan vették magukra a lepontból ítélve.

Itt van Vekerdytől is.

[link]

2023. nov. 20. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Így “hálálja” meg. Igazából teljesen normális jelenség.
2023. nov. 20. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
92%

4-es, a linkelt cikkben (vagy inkább nyúlfarknyi cikkecskében) szó nincs arról, hogy az a gyerek ajándékoz szívesen, akinek a szülők ajándékkal fejezik ki a szeretetüket.

Magyarul: ostobaságot állítottál, és az általam nagyon tisztelt Vekerdy Tamásra is hamisan hivatkoztál. Vekerdy egyáltalán nem írt olyat, mint amit állítottál rá hivatkozva.

Neked még a nulla pont is túl jó minősítés.

2023. nov. 20. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!