Mást is felháborít, ha a játszótérre leviszik a beteg gyereket?
Nálunk már többször előfordult, hogy hallottam anyukák beszélgetését: "Nem mentünk ma "bölibe", mert x betegséget elkapott a gyerek." De azért a játszótérre lehozza!!! "Bölibe" nem mehet a gyerekek közé, de a játszótéren nem szintén gyerekek vannak, akik esetleg még kisebbek is??? Ott homokoznak együtt akár az én fiammal is.
Ez engem mélységesen felháborít, csak nem tudom mit lehetne ellene tenni?
Senki nem mondta, hogy egy lázas, elesett, bárányhimlős stb. gyereket normális dolog játszótérre vinni!
De tudjátok ti mi megy az oviban, meg a bölcsiben?! Szerintem nem! Na majd ott kapkodhatjátok a fejeteket. Taknya-nyála egybefolyik, ugat, mint a kutya mégis elviszi anyuka, na ez a NEM normális. Nem tudjátok burok alatt tartani a gyereket. Egy betegség ált. lappang, addig mit csináltok? Nem lehet elszeparálni magunkat a külvilágtól.
A "kedves" hajnali válaszolónak, meg hasonló jókat kívánok én is! Bár inkább nem! Inkább sok egészséget!:))
Ha beteg a gyerek kell a friss levegő gyorsabban gyógyul.Bent a melegben csak jobban terjednek a bacik.
Én is kiviszem a gyerekeimet sétálni,még boltba is megyünk ha muszáj,de inkább nem és játszótérre meg pláne nem viszem a többi gyerek közé!
Attól is függ mi a baja,mert lázzal,himlővel természetesen még sétálni sem megyünk,csak sűrűn szellőztetek.Nátha,takony,köhögésre viszont jó a hideg levegő.
És igen már írták előttem,hogy az óvódákban sokszor még durvább a helyzet sajnos,de ezt nem csak a
beteg gyerekek anyukáinak lehet felróni,hanem a gazdasági helyzetnek,a jó magyar törvényeknek és fizetéseknek.Mindennek meg van az oka.
Mindenkinek a saját megélhetése az első és aztán a többi,mint pl hogy a gyerekemtől elkapja e valaki a betegséget.Szomorú,de a magyar társadalom=ÉN+ÉN+ÉN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!