Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Igy adhatom neki a gyogyszert?

Igy adhatom neki a gyogyszert?

Figyelt kérdés
Nem birja bevenni a gyogyszert, amit kapott a lazara, szirup allagu, szegenykem öklendezik töle. Tegnap ugy adtam neki, hogy gyorsan bevette es raevett 1-2 kanal joghurtot. Ezert ma ugy csinaltam, hogy belekevertem egy fel pohat joghurtba es igy siman megette. Nem valtozik a hatasa töle?
2010. okt. 20. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy nagy gond lenne. Igy be is jut valami belőle:-)
2010. okt. 20. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy változik a hatása,talán a felszívódási ideje.

Hány éves?

Tablettát eltörve nem tudja bevenni?

Kúp?

Tudom,hogy azt a legtöbb gyerek utálja,de még mindig jobb,mint ha öklendezik.

2010. okt. 20. 12:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) 1 ml-el többet kevertem bele, hatha ugy kb elegendö mennyiseg kerül a szervezetebe, de megsem adagolom tul a gyereket :)
2010. okt. 20. 12:38
 4/5 A kérdező kommentje:
3 eves, tegnap ügyeleten irtak ezt fel, Nemetorszag, fogalmam nem volt rola, hogy mi ez, csak, amikor kivaltottuk :) meg nem is tudtam, hogy nem fog neki bekönni, mert most kellett elöször, elötte meg nagyon kicsi volt, akkor termeszetes volt a kup :) de mar a lazmeresböl is olyan hiszti volt, meg kiabalta, hogy soha többet nem akarlak latni :) hogy, ha nem muszaj, akkor kihagyom. Amugy ma mar nem is lazas, de az orvos azt mondta, hogy ma meg akkor is adjam neki...
2010. okt. 20. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! én a kislányomnak 3 éves koráig teába tettem a szirupokat mert másképp nem volt hajlando bevenni igy mindig sikerrel jártam.tejbe nem mertem nehogy meg utálja és többet ne igya meg. Gyogyulást!
2010. okt. 21. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!