Mennyi ideig adhatom a 2 és 4 éves gyerekemnek a Béres cseppet?
Én nem tömném semmivel sem, hagy alakuljon ki magától az immunja ennek semmi értelme és csak a Béresnek telik a zsebe mert nem olyan jó mint ahogy mondják.
Mi annak idején kaptunk zsíros kenyeret (kacsa zsírral) szőlővel és jóízűen megettük :D ez az ami kell egy gyereknek nem ilyenek, én nem adnák neki az 100! ellenzem.
Első! Nem az volt a kérdés, hogy adja-e, hanem, hogy mennyi ideig adja.
Hogy mennyire úúúúúúúúúúútálom már, hogy itt sokan osztják az észt, persze itt lehet, mert "látatlanba" lehet nagyszájúnak lenni.
Kedves Kérdező!
Az én gyerekeim is 2, és 4 évesek. Ők szeptembertől, április elejéig kapják.
Tavaly a Cebion multit kapták, egész télen betegek voltak, pedig ez nem jellemző nálunk, már teljesen kétségbe estem.
Ezt viszont sokan dicsérik, remélem ez jó lesz.
Én adtam béres cseppet kisfiamnak, mert beteges volt.
Megnövelte az étvágyát, pirinyó náthát sem kapott el múlt télen. 5 hónapig adtam.
Lehet váltogatni az ilyen szereket 3-4 hónapig Béres, utána 3-4 hónapig vitacolan...stb.
Esetleg védőnőt kérdezd meg, hátha ő is tud javasolni vmi jót.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
A Nagyokos válaszolónak csak annyit, hogy a 4 éves kislányom tavasszal elkapott egy vírust, amiből tüdőgyulladás lett és még megtámadta a fülét, szemét stb., így kórházba kerültünk, de úgy, hogy 3 napig infúziózták és még felülni sem volt ereje. A vérképe pedig a lehető legrosszabb volt. Akkor ajánlották a Bérest az orvosok is, ami két hét alatt visszaállította a vérképét a legjobbra. Na akkor döntöttem el, hogy máskor is fogom adni.
Nyáron nem adtam, de mivel újra itt van az ovi, bölcsi, meg szeretném óvni őket amennyire lehet a betegségektől, nem szeretném újból átélni, azt a kórházi időszakot. Csak azt nem tudtam mennyi ideig lehet adni. Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!