Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tapasztaltatok hasonlót, hogy...

Tapasztaltatok hasonlót, hogy másfél év körüli gyerkőcötök visszatért az éjjeli evéshez?! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 08:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ugorj át egykèt gusztustalan válaszon! Fiam kétéves, nem beszél, azt se sürün, hogy nyammnyamm:) szobatiszta, ő éjjel ritkán azért sirdogàl, mert pisilnie kell. Kb éjfèl elött. Pisil egyet ès alszik tovább. Kb 14-15 hós volt, mikor ujra elkezdett éjjel tápszert kérni. Hajnal 2-3 között, kb 2 hónapon àt minden éjjel megevett 200-240 ml-t. Éhes volt, gondoltam én, de nem vagyok benne biztos teljesen. Mert ahogy erre ráállt, kezdett ő is kevesebbet enni nappal. Közben kijött a négy kisörlő foga, ami utólag nézve piszkàlhatta éjjel, megébredt és tápszerrel aludt vissza tíz percen belül. És az első nyikkanásra mentem csinálni a tejet, mégpedig azért, hogy ne orditsa fel magát a félálomból, mert ha hagytam sirdogálni, vègül ugyis kapott tejet, csak annyit értem el, hogy tiz perc helyett egy órát volt fent, másnap pedig nyügös és nehezen kezelhető volt. Aztán elkezdtem odafigyelni jobban, hogy kalóriadusabb kajákat kapjon. Uzsonára ismét adtam tejpépet gyümölccsel, nem csak simán gyümit, vagy tejberizst, tejbedarát banánnal. Este hús, krumpli, rizs, stb+kis adag bébiétel. Kipótoltam a vacsorát, megette. Lefekvéskor tápszer. Kicsit később fektettem, hogy tudjon még egy jó adag tejet inni. És bevált, mert ugy tele lett estére, hogy nem kelt fel többet éjjel enni azóta sem. Sajnos jobb ötletem nincs! És aki szerint normális dolog nem enni adni éjjel egy kisgyereknek, aki orditva kéri, mert hogy majd megtanulja, az beteg!
2010. okt. 26. 14:49
 22/25 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2010. okt. 26. 15:12
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia! Nem olyan régen hasonló gondokkal küzdöttem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Én bizony megetettem,bár aggódtam mert az én babám nagy súlyú.Kb.2 hétig tartott és ahogy jött úhgy el is múlt ez a dolog.Most már megint alszik és nem hízott:).Több szakembert!!!!megkérdeztem és teljesen normálisnak tartják az ilyen jellegű változásokat.Gyerekeket nevelünk és nem kalibrált robotokat!!!Ha úgy érzed nyugodtan etesd meg ezzel nem ártasz.Viszont ha sír és kínlódik az mindenkinek rosszabb.(Fáradt gyerek,nyűgös szülők,még nyűgösebb baba)EZ NEM KIKÉPZŐTÁBOR!

2010. okt. 26. 19:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Az én fiam 8 hónapos korától átaludta az éjszakát és egyszer csak 2 évesen felkelt, hogy ő bizony teát kér, hát adtam neki, ezt játszotta másfél hétig aztán már kezdtem unni és este adtam neki a tejpéphez egy pohár teát és lefekvéskor a szokásos tejét, na utána már nem kelt fel. Tehát szomjas volt bizony. A te babád meg éhes, ha éhes adj neki, de gondold át nappal hátha tudsz neki adni laktatóbbat és lehet nem fog felkelni.
2010. okt. 26. 22:52
 25/25 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy mit adok neki napközben. Arról nem is beszélve hogy mostanában gondok vannak az evéssel. Kétszer vacsizik így is, egyszer rendes kaját, később meg tejet (TÁPSZER). 2-3 napig nem alszik éjjel aztán megint alszik, össze vissza, minden logika nélkül. Már este 9-10 fele kihúztuk a fektetést is. :(

Köszönöm a válaszokat

2010. okt. 27. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!