Tapasztaltatok hasonlót, hogy másfél év körüli gyerkőcötök visszatért az éjjeli evéshez?! Mi lehet az oka?
Szia! Nem olyan régen hasonló gondokkal küzdöttem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én bizony megetettem,bár aggódtam mert az én babám nagy súlyú.Kb.2 hétig tartott és ahogy jött úhgy el is múlt ez a dolog.Most már megint alszik és nem hízott:).Több szakembert!!!!megkérdeztem és teljesen normálisnak tartják az ilyen jellegű változásokat.Gyerekeket nevelünk és nem kalibrált robotokat!!!Ha úgy érzed nyugodtan etesd meg ezzel nem ártasz.Viszont ha sír és kínlódik az mindenkinek rosszabb.(Fáradt gyerek,nyűgös szülők,még nyűgösebb baba)EZ NEM KIKÉPZŐTÁBOR!
Teljesen mindegy mit adok neki napközben. Arról nem is beszélve hogy mostanában gondok vannak az evéssel. Kétszer vacsizik így is, egyszer rendes kaját, később meg tejet (TÁPSZER). 2-3 napig nem alszik éjjel aztán megint alszik, össze vissza, minden logika nélkül. Már este 9-10 fele kihúztuk a fektetést is. :(
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!