Tapasztaltatok hasonlót, hogy másfél év körüli gyerkőcötök visszatért az éjjeli evéshez?! Mi lehet az oka?
mármint a szopizáshoz v. hogy vajas kenyeret kér éjjel....
nem tapasztaltam.
másfél éves korában hagytam abba az elalvás elötti cicit és éjjel se kelt fel soha se vizért se cicizni semmiért.
ne adj neki éjjel. csak nappal. lesz pár kemény éjszaka,de ha ezt szokja meg megbolondulsz... meg a gyerek is.fürdés előtt adj neki vacsorát-rendeset- és elalvás előtt még mehet tápszer
sztem egyébként ez csak ugráltatás,és a határok feszegetése. ha nem akarzs a rabszolgája lenni,ne engedj
tudom nem könnyű nemet mondani de hidd el muszáj!! te vagy a főnok,nem ő. atól még szereted,sőt,úgy szereted igazán jól ha segítesz neki a határait megismerni,betartani.
ezzel neki is jót teszel,nyilván neki sem annyira jó így éjszakázni,és ráadásul minél jobban engedsz neki annál rosszabb lesz neki is neked is mert nem érzi magát majd biztonságban csak azt látja h mindent szabad de ez nem jó
én is sokat vívódtam sokmindennel,végül megkérdeztem nevelési tanácsadót. ő mondta ezeket-nekem fegyelmezési problémáim voltak,és éjjeli felkelés is-
amióta keményebb lettem 1000el jobb és szeretetteljesebb a kapcsolatom a fiammal
Tényleg ne adj neki. Gondolom nappal is vannak szabályok, pl az evéssel, nasikkal kapcsolatban, meg sok egyéb amit nem szabad, ezért éjjel is megvan a rendje mindennek, aludni kell és nem enni. Ki kell bírnia hogy nem kap enni, nem fog reggelre éhenhalni.
Ha most eltiltod az éjjeli evéstől, akkor lesz pár sírós éjszakátok, de ha adsz neki, akkor jó sokáig nem lesz egy nyugodt, átaludt éjszakád.
sír h nyamnyam? nemkéne már beszélnie? bár pont azért nem beszél mert anyuci már a nyamnyamra is pattan
visszatartod a fejlődésben. ha oviba is úgy kéri a kaját h sír meg nyamnyam akkor hamar kirakják a szűrét te meg majd jól kiakadsz pedig a te hibád
egyébként szerintem sem jó ha éjjel eszik,felborul a napirendje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!