Tapasztaltatok hasonlót, hogy másfél év körüli gyerkőcötök visszatért az éjjeli evéshez?! Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 08:36
11/25 anonim válasza:
A 14.50-es válaszolónak írom,érdekes,hogy az éjszakai evés elhagyásától vált-ahogy írod-1000x jobbá és szeretetteljesebbé a kapcsolatotok...számomra ez nem ugráltatás,és a gyerekem ettől még tudja,hol vannak a határok!A nagy pont az ellentéte(pici korától végig aludta az éjszakát,korán szobatiszta lett,beszélt stb.),ettől függetlenül Ő is tisztában van/volt a határaival.
12/25 anonim válasza:
nem attól vált. hanem h megtanultuk kezelni egymást,senki sem zsarnokoskodik,mindenki jól és biztonságban érzi magát
én sem azt mondtam h ha baj van nem megyek hozzá,hanem h ilyenekért h éhes vagyok,szomjas vagyok,mesét akarok stb nem engedek,mert ez ugráltatás. az éjsazaka alvásra való.
ha beteg,fél egyebek az persze más
13/25 anonim válasza:
Megint én(az előző válaszomat is a "kedves"? kioktató válaszolónak írtam).Hát képzeld,még nem beszél folyékonyan és tisztán(ettől függetlenül sok mindent mond érthetően).Sőt,még nem is szobatiszta!ÉÉÉÉÉÉS??????Mint írtam,a nagyobbik ilyenkor már beszélt szobatiszta volt stb.Igen,én ugrom hozzá(meg a nagyhoz,meg a férjemhez is)ÉÉÉÉS??????Különben meg,a gyerekek nem egyformák.És valószínűleg jobban adok a dokinőm szavára(a nagynak is ő az orvosa,immár 18 éve,mert a nagyobbik ennyi idős)),mint arra,amit Te írsz(és okoskodsz össze).És elhiheted,ettől még nyitott,vidám,jó fej kiskölyök.És óvodába majd jövő év szeptemberében megy,addig pedig sok víz lefolyik még a Dunán...ha megy egyáltalán,mert tervezzük a 3. gyereket,és ha úgy jön ki a lépés itthon marad.De megnyugtatlak,járunk vele úszni,foglalkoztatókra,gyerektársaságba,tehát nem fog "ősember" módjára viselkedni a közösségben.Nekem eszembe se jutna NEVELÉSI TANÁCSADÓT megkérdeni!Jézusom!Kicsit "kockaként" nevelitek.Na,mindegy,mindenki úgy csinálja,ahogy akarja!
14/25 anonim válasza:
bocsi de félreértsz. a nyamis választ 15.11-esnek írtam nem neked!!!
15/25 anonim válasza:
más miatt kérdeztem a tanácsadót. de mind. és ez nem kockafejűség
16/25 anonim válasza:
Igen,az is én vagyok.A 15.11-es,meg a 15.32-es,és a 15.43-as is!És ezek a válaszok NEKED szóltak,tőlem.BOCS!
17/25 anonim válasza:
nem neked írtam h bocs-miért is tenném most is így gondolom amit írtam-hanem a kérdezőnek,aki magára vette a válaszomat
18/25 anonim válasza:
milyen szenvedélyes és harcis vagy! ha ezt a szenvedélyt a gyerekedre fordítanád és nem arra h piszkálódj azon aki véleményt nyilvánít,talán már beszélne az a gyerek
19/25 anonim válasza:
Nem vagyok harcias,csak baromira utálom az:énvagyokatökéletesmegmutatomhogyankellcsinálnianyuka.És ha ennyire okos vagy,akkor azt is tudod,hogy teljesen normális,ha 2.5 évesen még nem beszél folyékonyan(pláne,a fiú gyerekek)...de úgy látszik a nevelési tanácsadók erről még nem világosítottak fel(a nagyobbik most kezdte az egyetemet,de soha az életben még a közelébe se jártunk ilyen intézményeknek/szakembereknek).Na,nem is baj,az ilyen típusú emberek szoktak később nagyokat nézni,és csodálkozni,hogy pedig én mindent megtettem,nem értem,miért van magatartás/tanulási problémája,miért szorong vagy éppen miért agresszív...
20/25 anonim válasza:
Félelmetes amiket itt olvasok. Van aki tárgynak tekinti a gyerekét. Ha éhes én adok neki enni, ez szerintem egyértelmű. Kapja be aki nem ad a gyerekének ha kér, akár nyam,-nyammal akár kérem szépennel. Mégis mit vártok majd ha ágyban fekvő beteg idős asszonyok lesztek? Akkor adjon a gyerek ha ráér, vagy ha éhesek vagytok? (És teljesen mindegy, hogy csak megnyugtatásként kéri a cumisüveget vagy éhségből- a lényeg, hogy az édesanyját akarja. Az anyaság nem múlik el éjjel bármennyire fáj egyeseknek.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!