Le lehet mondani egy gyerekről, ha "problémás"?
3 éves gyerek megveri az összes gyereket de még a felnőtteket is?!
Mi ő, terminátor?
Erős túlzásokat érzek....
Nonszensz
Nem.
De ha lehetne is, az nem oldaná meg a problémát.
Szerintem nem úgy érti, hogy megveri, de a szándék benne van és nekiáll bántani a többieket meg a düh is megvan, ez csak rosszabb lesz, ahogy nő és idősödik és erősödik.
Én félnék tőle.
Milyen szörnyű gondok vannak éjszaka, ezt kifejtenéd picit?
gyógyszer? bármi?Én eléggé "gyógyszerellenes" vagyok, de van az a szint,amikor egy próbát megér a dolog.És ez az.
Kérdezz utána családsegítőnél,hogy mi a menete az intézeti elhelyezésnek,és nem, nem fogják leharapni a fejed.Vannak bentlakásos otthonok is.ÉS ETTŐL NEM VAGY ROSSZ EMBER!!
Sürgősen keress olyan gyerekpszichiátert aki ad gyógyszert!!És próbáljátok ki,közben párhuzamosan kezdjél el,bentlakásos otthont keresni pszichés beteg gyerekeknek.Ilyen súlyos állapotban, egészen biztos,hogy nem sima gyerekotthonba kerülne.
Engem is érdekelne, hogy elmentetek-e a javasolt terápiára? Ha igen, ott kiderült-e már valami?
Sőt, én azonnal visszakérdeztem volna, hogy miért gondolja a szakember, hogy nekünk erre szükségünk van, milyen problémás jeleket lát? (Nem számon kérően, hanem őszinte csodálkozással és érdeklődéssel.)
Szerintem ez a kulcsa a gyerek viselkedésének, de egyetlen félmondattal elkented.
A terápiát azért javasolta, mert látja hogy a gyerek állapota mit okozott nekünk és könnyebben fel tudjuk dolgozni. Mondtam neki, hogy nem bírom tovább, ezután javasolta. De nem, még nem voltunk, mert ez nagyon friss még, azt mondta keres szakembert és beajánl, hogy hamar kapjunk időpontot.
Hogy miket csinál éjjel, álmunkban támad, bármivel fejbecsap, ami a keze közé kerül (könyv, játék akármi), a testvére kezét véresre harapta, amikor aludt, betörte a vitrint kézzel vagy valamivel, majd belenyúlt a szilánkokba, ilyesmiket😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!