Hogyan szokták mérni a két éves gyerek magasságát?
Figyelt kérdés
Mi most csak úgy mértük hogy oda állítottuk a falhoz és mellé tettük a mérőszalagot. De szerintem nem sikerült pontosan megmérnünk, mert kétszer mértük és volt 2 centi különbség…
Fekve kéne mérni? Fekve hogy kell?
2023. nov. 6. 20:01
1/9 anonim válasza:
odaáll az ajtó mellé és egy derékszögű vonalzót teszek a feje búbjához
3/9 anonim válasza:
Védőnő a 2 éves statuszon (már az 1.5 évesen is) egy lehúzható, erre a célra falra felcsavarozott magasságmérővel nézi. Én meg itthon nem méregetem.
4/9 anonim válasza:
Sarok a falhoz + derékszögű vonalzó.
Egyébként minimális eltérés lehet pl egy reggeli és esti mérés között
6/9 anonim válasza:
5 vannak ilyenek akik nem találják fel magukat egyedül 😁
7/9 anonim válasza:
És arra mèg emlékszel,hogy készült el a gyermek?😁
8/9 anonim válasza:
Mezítláb az ajtófélfa mellé állva, és egy vastag könyvet szoktam a fejük tetejére tenni vonalzó helyett.
9/9 anonim válasza:
Már másfél évesen is próbáltuk a fali mércéhez állítani, de nem akarta. 2 évesen már együttműködött. Kell hozzá valami derékszögű dolog, könyv, vonalzó stb., hogy a feje teteje magasságát átmérd a falra.
Amíg kisebb volt, fekve mértük a védőnővel. Én odafogtam a fejét a mérce egyik lapjához, ő a lábát, és leolvasta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!