Mennyit gyalogolhat egy két éves?
Ez gyerekfüggő, de szerintem 3 km túl nagy tàv egy 1,5 évesnek.
Az én fiam még nincs 2, vele már sok helyre elsétálok messzire, de szerintem ez a 1,5 km volt a legtávolabbi, ahova egyszer eljutottunk gyalog, akkor pont buszmegállóba mentünk, amúgy ha onnan haza kellett volna menni, nem tudom, mit csinálok. Akkor már nyűgösködött, hogy vegyen fel, meg kérlelni kellett, hogy menjünk tovább, pedig tényleg edzve van a sétára :D
Szerintem 3 km sok neki, arról nem szólva, milyen sok idő lenne oda-vissza menni vele gyalog.
Sok az nagyon.
Induljatok el úgy, hogy a babakocsit üresen tolod, ő meg jön melletted. Amikor elfárad, beleül és onnantól abban utazik tovább. És lesznek olyan napjai, amikor hamarabb beleül, máskor később, szóval hangulatától, pillanatnyi állapotától is függni fog.
Probáld ki egy hétvégi napon hogy bír e ennyit gyalogolni.ha nem akkor maradhat a babakocsi ha igen akkor nem.
Lányom simán jött velem ennyit haza a bölcsiböl .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!