Megengednétek a 8 éves lányotoknak, hogy rövidre vágassa a haját?
Figyelt kérdés
Most a háta közepéig ér, de állig érőt szeretne.2023. nov. 5. 08:52
11/21 anonim válasza:
Az ő haja, de a szülő felelőssége! Egy gyerek nem tudja felmerni a következményeit ennek. Egy szülő jó esetben igen.
12/21 anonim válasza:
11 és mégis mi lenne a következmény?
A haj megnol,nem örökre marad rövid
13/21 anonim válasza:
Ő haja, és ha utólag nem tetszik neki - hát, pech.
Én felnőttként vágattam le... nem volt életem ötlete, sőt!, de nő vissza szép lassan.
14/21 anonim válasza:
11-es: áruld már el, MILYEN következménye lehetne annak, ha egy lány levágatja a haját rövidre?!?!?!?
Még akkor sem lenne belöle semmi, ha kopaszra nyiratná magát, vár egy kicsit, visszanö a haja.
15/21 anonim válasza:
Persze, az csak haj. Nem egy intim piercinget akar.
16/21 anonim válasza:
Nincs jogosultságom ilyenre engedélyt vagy tiltást adni a gyermekemnek. Ez az ő élete, az ő tapasztalása, ő választása. Ha kopasz, akkor kopasz, ha sose vágatja le többé, akkor sose.
18/21 anonim válasza:
Simán, akár még rövidebbre is mehet.
19/21 anonim válasza:
Alap dolog. A koranak semmi koze sincs ehhez. Fiatalabbkent is eltudna donteni hogy milyen hosszu hajat akar. Ilyet “megtiltani/nem engedni” hogy levagja a hajat, az mar valami elme zavar, az o haja, o tudja mit akar vele csinalni... Hulye kerdes. Vagy hulye szulo.
20/21 anonim válasza:
11: ez csak haj. vissza no. nem kell tul dramatizalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!