8 éves kisfiam szédülése mitől lehet?
Csak akkor szédül, ha nagyon hátra hajtja a fejét, vagy pl ha háttal kell úsznia. Nem mindig szédül ilyen helyzetekben. Voltunk fül-orr gégészeten és pár napos bent fekvős neurológia kivizsgáláson, de semmit nem találtak.
Valaki találkozott már ilyen esettel?
Igen, én találkoztam. Gyerekként, mikor hasonló korú voltam.
Soha nem derült ki az oka. Így utólag arra gondolok, talán már kezdődött a növekedésem, és a keringésem nehezen tudott alkalmazkodni ahhoz, hogy egyre hosszabb testbe kellett elpumpálnia a véremet.
Köszönöm hogy válaszoltál.
Gondolom azóta már nem okoz gondot.
Az az igazság, hogy kamaszkoromban még fokozódott is. Sokszor, ha lehajoltam és hirtelen felegyenesedtem, már elsötétült előttem a világ. Most képzeld el, amikor kapáltam apukám kertjében, és félpercenként lehajoltam egy gazt kihúzni, utána felegyenesedtem és majdnem elestem, annyira kiment a vér a fejemből. 18 éves korom körül kezdett ez elmúlni, 20 éves korom után már nemigen fordult elő velem ilyen.
Annyit még megjegyeznék, hogy hirtelen nőttem meg és nagyon-nagyon vékony voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!