Hogyan mos fogat a két éves gyereked? Használ poharat? Tud köpni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 17:41
11/14 anonim válasza:
Mióta kijöttek az első fogai mossuk neki, úgy tudom úgy is ajánlott.
Fürdés előtt feláll egy kis samlira a mosdohoz, én mellette állok, egyik kezemmel fogom a derekát. Tartja a fogkefét, hogy tegyem rá a fogkrémet. Egy kicsit ,, mossa" ő, aztán átveszem és megmosom neki rendesen. Köpni próbál, de inkább csak pruszkol. Most volt októberben 2 éves .
12/14 anonim válasza:
Míg én mosom az enyémet, ő nyalogatja a fogkrémes fogkeféjét. Néha utánozni próbál engem, a mozdulataimat. Ha végeztem a sajátommal, átdorzsolom az övét is.
Az én tenyeremből szívja fel a vizet es köp mert most ez a vicces.
Próbál ölögetni is, ahogy tőlem látta, de az nem megy neki.
2 eves.
13/14 anonim válasza:
Az összes babafogkrém "lenyelhető", de mi abban a logika, hogy most hagyom neki, aztán meg később azzal küzdök, hogy megtanulja az ellenkezőjét?
14/14 anonim válasza:
13: nem kell küzdeni, mert magától fogja akarni, amikor megérik rá. Legalábbis nálunk így volt. 3-3,5 évesen már akarta, hogy ő is köpjön. Előtte hiába magyaráztam neki hogy kell, nem tudta kivitelezni. Én nem csináltam ebből kardinális kérdést, hagytam had nyelje le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!