Mi volt a legkellemetlenebb amivel a kisgyereketek kínos helyzetbe hozott titeket,mit mondott?🙂
A lányom a boltban - kb.:35 évvel ezelőtt - az anyjának elkezdteénekelni:"Az volt ám az igazi buli, a lányokról lecsúszott a bugyi".
Ezt én énekelgettem otthon jókedvemben. Nem mondom meg, hogy mit kaptam a feéeségemtől ...
A másik egy idmerős anyukával fordult elő, mikor egy tömött buszon megszólalt:"Anya, ugye mi szeretjük a bajuszos bácsikat?!"
11-es, hasonló nálunk is volt. Ismeritek Honeybeast: Maradok című számát?
Szoktuk hallgatni a kocsiban. Egyszer csak a fiam a strandon elkezdi hangosan énekelgetni:
-Marad a vendég, marad a kocsma.
Anyukám most emlékeztetett rà és tényleg úgy volt.
1988 környéke lehetett(3-4 éves kisfiú voltam).Kàlvin téri hàzfal, tudjátok jó lábú nő minibe hàttal magassarkúban(Minó cipőreklàm).
Reggel mindenki àlmosan csöndbe utazott a 15-ös buszon .Èn meg hangosan ahogy kell anya nèzd sz@ros a nèni làba😁(olyan àrnyèkos barna volt a kép a làba között mintha ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!