Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legkellemetlenebb...

Mi volt a legkellemetlenebb amivel a kisgyereketek kínos helyzetbe hozott titeket,mit mondott?🙂

Figyelt kérdés

2023. okt. 26. 23:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A lányom a boltban - kb.:35 évvel ezelőtt - az anyjának elkezdteénekelni:"Az volt ám az igazi buli, a lányokról lecsúszott a bugyi".

Ezt én énekelgettem otthon jókedvemben. Nem mondom meg, hogy mit kaptam a feéeségemtől ...

A másik egy idmerős anyukával fordult elő, mikor egy tömött buszon megszólalt:"Anya, ugye mi szeretjük a bajuszos bácsikat?!"

2023. nov. 2. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es, hasonló nálunk is volt. Ismeritek Honeybeast: Maradok című számát?

Szoktuk hallgatni a kocsiban. Egyszer csak a fiam a strandon elkezdi hangosan énekelgetni:

-Marad a vendég, marad a kocsma.

2023. nov. 2. 11:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Anyukám most emlékeztetett rà és tényleg úgy volt.

1988 környéke lehetett(3-4 éves kisfiú voltam).Kàlvin téri hàzfal, tudjátok jó lábú nő minibe hàttal magassarkúban(Minó cipőreklàm).

Reggel mindenki àlmosan csöndbe utazott a 15-ös buszon .Èn meg hangosan ahogy kell anya nèzd sz@ros a nèni làba😁(olyan àrnyèkos barna volt a kép a làba között mintha ...)

2023. nov. 8. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!