Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig kell olyan cipöt venni...

Meddig kell olyan cipöt venni a gyereknek?

Figyelt kérdés
Olyan cipöt ami formálja a talpát,hogy ne legyen ludtalpu.Ami jó lenne az nagyon drága,az olcsó meg a kinai aminek tök sima a talpbélése.
2010. okt. 19. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig! A gyerek lábát a járás formálja, főleg, ha mezítláb járhat egyenetlen talajon (ez ugye télen nehézkes). Ha betétes cipőt veszel, csak azt éred el, hogy a gyerek talpizmai ellustulnak, nem leszek elég erősek és kialakul a lúdtalp 5-6 éves korára. Itt jól leírják, milyen is a jó gyerekcipő: [link]
2010. okt. 19. 10:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy éppen nem kell, hogy talpbetétes legyen a cipő. Otthon mezítláb, vagy zokniban. Én azt nézem cipővásárláskor, hogy a talpa mennyire hajlékony. A Deichmannban pl. nagyon jó a választék többféle árkategória is van! A kínaival az a baj, hogy nagyon befülled a lába, de azok között is lehet kifogni jó cipőt, mint ahogy drágák között is van olyan, amit nem adnék a gyerek lábára. Azt nézd, hogy minél természetesebben tudjon benne menni! A nagyon drága és az olcsó kínai között azért van átmenet, ami még megfizethető, de nem rossz minőség! Mennyi idős a babád?
2010. okt. 19. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!