Mit Lehet csinálni egy állandóan rosszalkodó semmiből sem értő két évessel?
18as: te látod legjobban szitut, kibuktam kicsit, sajnálom.
12es: hu basszus sajnálom, nagyon nehéz lehetett :( Nálunk azért korántsem ilyen helyzet amit írtál :/ Tényleg szégyellem is magam hogy nyavajogtam kicsit fáradtabb vagyok terhességtől és estére nehezebben bírom ezeket napokat. Az én fiam azért nem tör zúz meg betart rengeteg szabályt okosan tényleg csak vannak nehéz napjai ami nekem is az :D
Talán az a nehéz hogy nagyon ragaszkodó és nincs el egyedül tényleg, és átlag napokon nincs is gond ezzel segít, mesélünk, könyvet nézünk, gondozza a kutyánkat egy angyal is tud lenni. A baj akkor van ha nekem nincs úgy időm, mert pl lakás felújítunk amivel egyedül vagyok főleg, intézni kell telefonálni jön szerelő megy és fizikai munkát is végezni és nyilván mellette nem lehet csak ah alszik, így viszont kimerülök ez volt gond leginkább most is, hogy terhesen dolgoztam egész nap vakoltam amíg aludt egyedül voltam este 10ig vele és egyszerűen kimerültem. Megértem hogy akinek van pénze új házat lakást venni és mindent mással csináltatni baromira nem fog megérteni de nem mindenki ennyire szerencsés. Nekem születése óta nem volt időm magamra meg pihengetni hanem lakás felújítok, kertben dolgozom és ott a gyerek. Azért csinálom mert tudom hogy kettővel még ennyi energiám időm se lesz és szeretnénk addigra végezni, a férjem segít a gyerekkel a lakással mindennel is de nagyon sokat dolgozik. Emelett idős csaladtagjaim vannak, nagyon idősek betegek akiknek mennem kell gyerekkel együtt vásárolni heti többször és segíteni nekik....szóval én nem gondolom hogy eltartott otthon ülő anyuciknak kéne engem ítélgetnie mikor kiborulok és tanácsot kérek mert fogalmatok sincs mi van mögötte. Ha csak önmagammal lennék elfoglalva én is rohadtul kisimult lennék és nem lennék ideggörcs de próbáljatok meg idős embert gondozni egy gyerek mellett és mellette építkezni. És igen minek második ugye? Szóval akkor ha én 2 gyerekre vágyom ne legyen azért mert most épp iylen életem, várjak 50 éves koromig amíg az idős rokonaim meghalnak a lakás meg kész?....Nem vagyok idős de nem is 20 éves, nem tudok éveket várni...akkor jön az hogy beteg gyerekem lesz és minek szültem idősen....
Aki ítélkezik nézzen baromira magába és legyen igazán hálás azért hogy olyan szerencsés hogy elképzelni sem tudja egy embernek milyen okokból lehetnek fáradtak az idegei. (ez nem neked szólt a végén 12es :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!