Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 évesnek szülőkaros tricikl...

2,5 évesnek szülőkaros triciklit vennétek?

Figyelt kérdés

Olyan alkalmakra kellene, amikor gyorsan kell haladnunk. Hetente több ilyen is van, amikor nincs idő. Babakocsi sport része tökéletes volt erre, de kinőtte. Olyat szeretnék, amit én tolhatok, nem neki kell egyedül hajtani magát, mert amerre járunk, nem a legjobb az út, sok helyen járda sincs. Próbáltuk kismotorral, de a sz.r út miatt sok helyen nehezen boldogul.

Láttam, hogy vannak már abszolút kényelmesnek tűnő triciklik, amin mindenféle van. De bizonytalan vagyok, mert mégiscsak a háromhoz közelít a kislány.

Használ valaki triciklit ekkora gyerekkel? Vagy ti mit használtok olyan útra, ami nagyon hepehupás?

2023. okt. 4. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Kismotrot 🤷‍♀️

2 éves a lányom, (a napokban töltötte). 1 évesen hagyta el a babakocsit, nem volt hajlandó beleülni. A nyáron meg már a triciklinsem érdekelte. Mi nyár eleje óta kismotorral járunk, sőt kb 1 hónapja az sem érdekli, csak a futóbicó.

Fiam is 1 évesen kapott triciklit, 2éves koráig használtuk csak. Aztán kismotor/futóbicó nála is.

2023. okt. 4. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Gyerekfüggő, hasonló korú fiam és bölcsistársai futóbringáznak. Szerintem a szülő káros tricikli már túlhaladott nekik, talán maga a tricikli is. Nehezebb irányítani, nagy, még a kismotor is praktikusabb.
2023. okt. 4. 08:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ezekre igazából bent volt a válasz. Kismotor van, erre nem jó. Az meg nem cél, hogy tudja irányítani, ha sietünk, azt nyilván én szeretném.
2023. okt. 5. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:

De Te sem tudod szerintem jól irányítani egy gödrös úton benne egy 15 kilós gyerekkel.

De hátha, keress nagy kerekűt

2023. okt. 5. 17:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Lehet. Ettől tartok én is. Nincs olyan, ami annyira jó, mint egy babakocsi? Annak a rugózása fantasztikus volt. Padkán fel-le, göröngyös úton, mindenhol. Sok helyen itt nincs zebra, forgalom viszont van, így fontos lenne, hogy én irányítsak.

Köszi négyes, meglesem a nagy kerekűeket.

2023. okt. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!