Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi baj lehet a lányommal?

Mi baj lehet a lányommal?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma 7eves lányomat haza kellett hoznom az iskolából mert sírt H nagyon fáj a feje. 2oratol fáj a feje már adtam neki nurofent de nem használ neki. Hőmérséklete 37.5 fejfájásra a fejetetejen panaszkodik. Az iskolából az egyik tanár azzal ijesztett meg hogy lehet magas a vérnyomása. A vérnyomását nem tudom megmérni túl nagy a karjára a mandzsetta.
2023. okt. 3. 17:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A hő azért is lehet csak 37.5 mert a fejfájásra adott gyógyszer nem engedi feljebb, lehet covid, én nem vagyok fej fájós, de az oltás után és covid alatt is fájt a fejem.

A nem vagyok fej fájós azt jelenti, hogy sosem fájt a fejem a 40+ évem alatt

2023. okt. 3. 20:02
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Hát figyelj. Ha a gyerek sír (!) a fejfájástól, pláne egy iskolás 7 éves,az nem kis fejfájás, úgy gondolom.
2023. okt. 3. 20:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen. Kapott fajdalomcsillapitot de olyan 6ora felé mondta hogy már nem fáj neki. Azóta lázas sajnos.
2023. okt. 3. 21:41
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

Igen,faj a feje és 37,5 a hője,rohanjon surgossegire,mert agyhártyagyulladás van.

Teljesen elment az eszetek?

2023. okt. 4. 06:11
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

14!

Honnan tudod,hogy nincs komoly baja? HONNAN?

Az egyik diákomnak este fájt a feje. Nagyon. Reggel féloldalra bénultan ébredt. Agydaganat!

Ennyi volt a tünet este. Hogy fájt a feje!

2023. okt. 4. 07:51
 16/22 anonim ***** válasza:
48%

15 és ez 100 esetből hányszor fordul elő?

Esetleg nem kellene mindjárt ijesztgetni a kerdezot..

Kérdező,nem azt mondom ne vidd orvoshoz.termeszetesen lássa orvos,de az,hogy agyhártyagyulladás van,meg lebénul,rohanj a surgossegire,az nonszensz.

2023. okt. 4. 08:35
 17/22 anonim ***** válasza:
33%

16!

Még 1x leírom. Nem tudhatod,hogy mi a baja.

Ezért ne bagatellizáld el. Nagyon veszélyes tud lenni itt a neten. Volt már itt a gyakorin,aki azért halt meg,mert váltig állították az olyan távolbalátó okosok,mint te,hogy semmi baja. Később írt az anyja,hogy meghalt a fiú....

Nem diagnosztizálunk neten keresztül. Főleg nem mondjuk egy betegségre sem,hogy nem lehetséges és hogy nonszensz.

Miért lenne az? Hm?

2023. okt. 4. 09:40
 18/22 anonim ***** válasza:
Okeee
2023. okt. 4. 09:42
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
És szerintetek a háziorvos vagy pláne az ügyelet végigvizsgálja mind az ezer fejfájással járó betegségre? Az agydaganatos példa rendkívül durva és idióta volt, az agydaganatot semmilyen orvosi vizsgálattal nem lehetett volna megelőzni. Ágyúval nem lövünk verébre, fejfájással és hőemelkedéssel nem megyünk orvoshoz. Ha magas a láz és több napon át nem szűnik a fejfájás, akkor megyünk, különben meg 2 nap alatt pihenéssel meggyógyulunk a vírusfertőzésből. Nagyjából minden embernek minden évben előjön a fejfájás és hőemelkedés.
2023. okt. 4. 16:35
 20/22 anonim ***** válasza:
na mi lett a vége? mák kíváncsi vagyok... agydaganat?
2023. okt. 4. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!