Mi baj lehet a lányommal?
A hő azért is lehet csak 37.5 mert a fejfájásra adott gyógyszer nem engedi feljebb, lehet covid, én nem vagyok fej fájós, de az oltás után és covid alatt is fájt a fejem.
A nem vagyok fej fájós azt jelenti, hogy sosem fájt a fejem a 40+ évem alatt
Igen,faj a feje és 37,5 a hője,rohanjon surgossegire,mert agyhártyagyulladás van.
Teljesen elment az eszetek?
14!
Honnan tudod,hogy nincs komoly baja? HONNAN?
Az egyik diákomnak este fájt a feje. Nagyon. Reggel féloldalra bénultan ébredt. Agydaganat!
Ennyi volt a tünet este. Hogy fájt a feje!
15 és ez 100 esetből hányszor fordul elő?
Esetleg nem kellene mindjárt ijesztgetni a kerdezot..
Kérdező,nem azt mondom ne vidd orvoshoz.termeszetesen lássa orvos,de az,hogy agyhártyagyulladás van,meg lebénul,rohanj a surgossegire,az nonszensz.
16!
Még 1x leírom. Nem tudhatod,hogy mi a baja.
Ezért ne bagatellizáld el. Nagyon veszélyes tud lenni itt a neten. Volt már itt a gyakorin,aki azért halt meg,mert váltig állították az olyan távolbalátó okosok,mint te,hogy semmi baja. Később írt az anyja,hogy meghalt a fiú....
Nem diagnosztizálunk neten keresztül. Főleg nem mondjuk egy betegségre sem,hogy nem lehetséges és hogy nonszensz.
Miért lenne az? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!