Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi bajom lenne azert mert...

Mi bajom lenne azert mert mindig a lányommal vagyok? 2 éves

Figyelt kérdés

Amióta megszületett nem hagytam mással. Mindennap velem volt. Mindenhova jött velem ha orvoshoz mentem oda is vittem magammal.

Azt mondják ez nem normális miért nem megyek el valahova magam. Nekem erre nincs szükségem. Mikor alszik azt csinálok amit akarok.

2019. aug. 18. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Mindenki más, de te másabb vagy. Gondolom régen sem igényeltél túl sok egyedüllétet, akkor is feltünhetett, hogy nem sok hozzád hasonló van.

Nincs ezzel semmi gond, amíg a gyerekedet hagyod másokkal is lenni, ha szeretné, ő nem biztos, hogy olyan, mint te.

Én sok egyedüllétet igénylek(naponta egy két óràt) a gyerekem extra szociális, kezd beállni az egyensúly nálunk.

2019. aug. 18. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Jól írja az első.Mindenki más.Én pld ha meg tudom oldani akkor nőgyógyászhoz nem viszem magammal a hasonló korú gyerekem.Sima körzeti dokihoz igen.De én annak is örülök ha az apja elviszi a játszótérre és hagynak nekem egy órát mikor nem körülöttem zsong a csaj..Emellett neki is van igénye más emberre.Néha már ,,uncsi" vagyok.:) Alvásidő nálunk 40 perc az kb arra elég, hogy bepakoljak a mosogatógépbe és rendet rakjak az ebéd után ez a fajta program meg nem kifejezetten ,,énidő".Ki mondta ,hogy bajod van?
2019. aug. 18. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha nincs erre igényed, akkor nem baj persze. Viszont az sem jó, ha nem szerez tapasztalatokat - mondjuk minimum, hogy milyen apával maradni kettesben. Azt meg csak te tudod, nem akarod-e túlzottan kontrollálni vagy ettől még hagyod hosszabb pórázon olyan esetekben, amikor azt már igényelné.
2019. aug. 18. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Hogy neked nincsen rá igényed az a te döntésed, de ezzel a gyerekedet is magadhoz láncolod, és azt mutatod neki, hogy csak anyával van élet. Majd mikor tiniként kiröhögik az iskolában mert nem mer a táborba elmenni, mert nem vagy ott akkor neki ez iszonyat nehéz lesz. Nem érti majd a világot, hogy ö nem tud anya nélkül élni, és ez miért baj, pedig azért ö is menne de még se...
2019. aug. 18. 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Neked semmi, a gyerekednek igen.
2019. aug. 18. 13:35
 6/12 A kérdező kommentje:

Miért lenne már baja?

Járunk játszótérre ott játszik gyerekekkel én addig beszélgetek.

Az apjával is elvan mert ha én beteg vagyok akkor alszok ők meg mellettem játszanak. Sétálni mi mindig hármasban megyünk.

2019. aug. 18. 13:49
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Márpedig a 4esnek igaza van. A gond, hogy nagyjából még a WC-re is magaddal viszed... Ezzel azt súlykolva belé, hogy neki mindig anyával kell lennie, így a jó. Az, hogy neked nincs szükséged énidőre, az a te dolgod, na de a gyerekbe nem kéne ezt belenevelni, mert ezzel csak azt éred el, hogy majd sehova nem akar elmenni, mert anya nincs ott.. És ez baromi kellemetlen helyzeteket tud okozni szerencsétlennek.
2019. aug. 18. 14:07
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem se normális. Miért ne vihetné ki az apja a játszotérre? És te esetleg kibírod valahogy azt a 2 órát amíg egyedül vagy.
2019. aug. 18. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Párom külföldön dokgozik, segítségem nincs, 2 gyerekem van. Gondolhatod, mennyit voltak másra bízva. Semmit. Az lett a vége, hogy a nagyobbik gyerekem az ovi beszoktatásnál egyetlen egyszer sírt. Már előre sokat beszéltem róla, hogy milyen lesz ott, én mindig fogok érte menni stb.

Gondolom a férjed csak elviszi néha egyedül, vannak kettesben is?

Ha egyébként normális a felfogásod, szerintem nincs ezzel baj. Ezt nem tudom megítélni, lehetsz akár “elmebeteg” is, aki kisajátítja a gyereket, ahogy többen is mondták, akkor nehéz lesz neki közösségbe illeszkedni.

Én hagyom a gyerekeimnek, hogy saját egyéniségük legyen. Mellesleg mit nem adnék egy kedves unokázni vágyó mamáért.. sokkal könnyebb lemne az életem, nekik pedig gazdagabb! Nekem volt 4 nagyszülőm, azt a fajta szeretetet egy szülő soha nem fogja tudni nyújtani.

2019. aug. 18. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg kutya bajod és van egy könnyen alkalmazkodó, könnyen kezelhető, nyugis gyereked. A férjed sokat segít és van időd magadra. Ezt mondjuk csak feltételezem. Gondolom senki másban nem bízol.

Barátnőd sincs, akivel csak beszélgetnél egy jót? Én már megbolondultam volna. De nálunk nincs segítség és a férjem is rengeteget dolgozik. Napokig egyedül vagyok a 2 évesemmel és nagyon örülök egy kis énidőnek, ami viszont nagyon ritkán adatik meg.

2019. aug. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!