Mi bajom lenne azert mert mindig a lányommal vagyok? 2 éves
Figyelt kérdés
Amióta megszületett nem hagytam mással. Mindennap velem volt. Mindenhova jött velem ha orvoshoz mentem oda is vittem magammal.
Azt mondják ez nem normális miért nem megyek el valahova magam. Nekem erre nincs szükségem. Mikor alszik azt csinálok amit akarok.
2019. aug. 18. 12:52
11/12 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz gyerekeknek ebből,gyerekeim mindig velem voltak többet mert apjuk dolgozott ,mindig mehetek táborba ,kirándulásra mind ovis mind most iskolásként és szívesen mentek.
12/12 anonim válasza:
En lattam mar par ilyen anyat, atlagosan 3 eves a gyerekuk, mikor kiegnek es hirtelen eleguk lesz. De sztem a gyereknek is szuksege van arra, hogy massal legyen neha. Amugy meg oszinten szolva, nem erdekel, hiszen a te gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!