Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kétéveseknek való programok?...

Kétéveseknek való programok? Ti hová viszitek az ilyen korú gyerekeiteket? Lehet szabadtéri vagy fedett helyen is, mindegy.

Figyelt kérdés
Voltunk Süsün tegnap a József Attila Színházban, de szegény megijedt a hangzavartól, ki kellett jönnünk. Természetesen jegyrendelés előtt megpróbáltam tájékozódni, hogy milyen korosztálynak való, de sajnos sem a színház honlapján, sem máshol nem tüntették fel. Milyen programokat szervezel a gyerekednek?
2010. okt. 18. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Játszóház, séta, kirándulás, vadaspark, baba -mama klubok, ringató foglalkozás, állatkert.

Mi voltunk már cikruszban, meg tegnap mi is Csepelen színházban, neki bejön a hangos is.

Így könnyebb.

2010. okt. 18. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Még csak nemrég lett kétéves de nem vagyok az a szervező tipus.

ha van a Forumban -pláza- érdekes müsor v. kiállitás pl. retro - régi játékok, - v. motorok esetleg egy szervezet napja - rendőrök, tüzoltók, v. honvédségi nap - oda kimegyünk

ahol vannak állatok pl. mangalica napok ott szoktak lenni kismalacok is

szinházat én is próbáltam de még kicsi az általuk szervezett játszóházba mondókázásra is kerestek gyerekeket másfél éve nem voltak hajlandóak még visszahivni se...

tömegbe nem szivesen viszem mert utálja.

vadaspark állatkert v. egy tó meglátogatása is jó program

2010. okt. 18. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Az én kétévesem szeret játszótérre menni, vadasparkba, játszóházba (itt vigyázok, hogy olyankor menjünk mikor nincsenek túl sokan). A játszóházaknál olyat választok ahol van egy elkülönített rész a kicsiknek is. Bábszínházba, rendezvényekre nem viszem még, mert szerintem túl kicsi és nem tudja még élvezni. De pl. a nagyobb gyerekem óvodai előadását élvezte, gyerekek énekeltek (kb. fél órás volt és előre ültünk).

Szerintem ne sürgesd. A nagyobbik gyerekem még 3 évesen is megijedt a bábszínháztól. Most pedig sok-sok rendezvényre járunk az ő kérésére.

2010. okt. 18. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi most tervezzük a 2 évesünket Alma koncertre vinni. 1 órás lesz (a Center Színházban Pesten, az Ázsia Centerben), ismeri és szereti a zenéjüket. Vagy szerintetek korai még? Másnak volt már ilyen tapasztalata?
2010. okt. 18. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a koncert jó lehet, csak az a kérdés, mennyire lesz hangos, nehogy megrémüljön.
2010. okt. 18. 12:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Közlekedési Múzeum, Vasúttörténeti Park, Ferencvárosi Rendező Pályaudvar, a kerületi kis vasútállomás (vasútmániás kisfiam van), Árkád - Játéksziget (nemrég rendeztek be egy kisebb játszósarkot sok-sok autóval és - természetesen - kis vasút-terepasztallal), Gyerekvasút. Voltunk a Vasúttörténeti Parkban is, de azt nem élvezte annyira. Mert nem mozogtak a kiállított nagy mozdonyok. :-)

Ezenkívül sokat járunk játszótérre (bár nem tudom, hogy mennyire fogja az időjárás mostantól engedni), motorozni, szomszédolni, kisgyerekes barátokhoz, villamosozni, buszozni (kimegyünk apa elé a villamosmegállóba, mikor jön haza, s felülünk mi is, elmegyünk a végállomásra meg vissza). Tavaly karácsonyra kapott szánkót, így már nagyon várjuk a havat. Nyáron sokat voltunk állatkertben, vadasparkokban.

Színházba, bábszínházba, koncertre még nem merem elvinni, mert nem az az egy helyben ülő típus. Játszóházban is csak egyszer voltunk, de a télen biztos gyakran megyünk.

Hónap végén lesz a dédiéknél búcsú, ott is szoktak kisgyerekeknek való körhinták (a lovacskás, autós, hintós, kisvonatosra gondolok, nem a kimondott körhintákra) lenni. (Budapesten a külső kerületekben szintén szoktak búcsút tartani, érdemes szétnézni.)

Ami még be szokott jönni, az a Carmen által említett tűzoltórendezvények.

2010. okt. 18. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Hasonlókat írnék mint az előző, mer tmiis vasút mániásak vagyunk, de ha színházba akarod vinni, akkor a Kolibriben nézétek meg a Todát, a 4 évszakot, meg a tekergőt. Pont nekik való és nagyon jó. A színpadon ülnek párnákon, felmehetnek a díszlet közé és csak 20-30 perc és nincs tömeg, mert kevés jegyet adnka csak el direkt. Persze így nehéz is venni. (van előrendelés)
2010. okt. 18. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem kellett volna lepontozni mert nem pesti vagyok.

itt nincs annyi program lehetőség

ha pesti programot kerestél akkor biztos nem irtam volna commentet.

2010. okt. 19. 08:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, miért tettem volna? Ha valaki válaszol a kérdésemre, akkor miért pontoznám le?
2010. okt. 19. 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Modellvasút kiállítás (tegnap 13.18)
2010. okt. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!