Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen márkájú téli cipőt/csiz...

Milyen márkájú téli cipőt/csizmát vesztek kisgyermeketeknek, ha az ortopéd orvos a szupináltat ajánlja?

Figyelt kérdés

A Salus bélelt cipőit nézegettem, de ezek szerintem nem vízállóak.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. okt. 17. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem csak a benti cipőnek kell megfelelnie az orvos utasításainak. kint csak nincs annyit a gyerek télen, hogy feltétlenül gyógy cipőt hordjon kint is.

elég ha bent egész nap a lábán van egy gyógyszandi

2010. okt. 19. 14:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! A télen már bölcsis lesz a fiam, s nem tudom, mennyi időre viszik ki őket. Illetve, ha nem lesznek kemény mínuszok, biztos nem fogunk itthon ülni mi sem. Ezért gondolkodom téli szupináltban, csak a vízállósággal van problémám.

A többieknek is köszönöm a válaszokat. A márkákat nagyjából ismerem (kivéve a Szamost). A másik hármat már próbáltuk, s nekem a Supi+ a legszimpatikusabb. Az impregnálásra meg rákérdezek a gyártótól.

Köszönöm még egyszer.

2010. okt. 19. 15:11
 13/16 anonim ***** válasza:

szia,

Nekem ezt a márkát ajánlották,tuti nem ázik be,meleg és nem fülled be a gyerek lába.

A humanicba lehet kapni.

Ausztriában mindenki ezt ajánlja :)) itt elég kemény a tél.

2010. okt. 20. 07:26
 14/16 anonim ***** válasza:
2010. okt. 20. 07:26
 15/16 anonim ***** válasza:
csak a link maradt le :))
2010. okt. 20. 07:27
 16/16 A kérdező kommentje:

Végül Supi+ vettünk. Budakeszin, a gyártótól. Kaptunk hozzá grátisz cipőkrémet, ami vízlepergetővé teszi, színtelen, szilikon tartalmú.

Köszönöm még egyszer a segítségeteket!

2010. okt. 22. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!