Milyen márkájú téli cipőt/csizmát vesztek kisgyermeketeknek, ha az ortopéd orvos a szupináltat ajánlja?
A Salus bélelt cipőit nézegettem, de ezek szerintem nem vízállóak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
szerintem csak a benti cipőnek kell megfelelnie az orvos utasításainak. kint csak nincs annyit a gyerek télen, hogy feltétlenül gyógy cipőt hordjon kint is.
elég ha bent egész nap a lábán van egy gyógyszandi
Kedves Utolsó! A télen már bölcsis lesz a fiam, s nem tudom, mennyi időre viszik ki őket. Illetve, ha nem lesznek kemény mínuszok, biztos nem fogunk itthon ülni mi sem. Ezért gondolkodom téli szupináltban, csak a vízállósággal van problémám.
A többieknek is köszönöm a válaszokat. A márkákat nagyjából ismerem (kivéve a Szamost). A másik hármat már próbáltuk, s nekem a Supi+ a legszimpatikusabb. Az impregnálásra meg rákérdezek a gyártótól.
Köszönöm még egyszer.
szia,
Nekem ezt a márkát ajánlották,tuti nem ázik be,meleg és nem fülled be a gyerek lába.
A humanicba lehet kapni.
Ausztriában mindenki ezt ajánlja :)) itt elég kemény a tél.
Végül Supi+ vettünk. Budakeszin, a gyártótól. Kaptunk hozzá grátisz cipőkrémet, ami vízlepergetővé teszi, színtelen, szilikon tartalmú.
Köszönöm még egyszer a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!