Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan nevelitek munkára 6-7...

Hogyan nevelitek munkára 6-7 éves fiaitokat?

Figyelt kérdés
Milyen munkákat bíztok rájuk?Segítenek már az apjuknak?Köszönöm

2023. szept. 20. 04:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10,azt pont én csinálom.

Férjem lekaszal,én gereblyezek 🤷

2023. szept. 20. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az elejétől kezdve a saját szintjüknek megfelelően, de nem bontottuk igy nemekre. A fiam es a lanyom is segít nekem is es a ferjemnek is.
2023. szept. 20. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
hát nálunk biztos nem lusta, életképtelen férfibabákat nevelünk a gyerekekből, de ha neked ez tetszik, akkor ajánlom a tanúkat vagy valami hasonló, középkorba ragadt szektát, ők biztosan segítenek megerősíteni a fiadban, hogy vakarja a seggét, majd egy nőnemű, alsóbbrendű ember kiszolgálja őt. csak ne csodálkozz, ha nyakadon marad, mert senki nem lesz hajlandó harmincévesen átvenni a gondozását tőled. nyomorék.
2023. szept. 20. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A gereblyézés mitől férfimunka? :D édes Jézus!

Amúgy a 3 éves fiam imádja a kerti munkákat, bár csak egy kis teraszunk van, de ott örömmel segít. Nyáron segített ásni, gyomlálni a nagyszülők kertjében.

2023. szept. 20. 16:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Egy választ sem kaptam a kérdésemre.Mind mellébeszéd.Sziasztok
2023. szept. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!