Nagyon tanácstalan vagyok. Miért alszik az 5 éves lány?
Akkor talámn be kéne menni, megnyugtatni, altatni.
Lehet fél, rosszat álmodott...
Mivel most kezdte at ovit szerintem megviselte, álmában újra atélte, új ingerek érték, azért nem alszik szerintem .
Az autista gyerekek a változást másképp élik meg .
Ahogy az első válaszoló írta még kell nyugtatni mellé feküdni amíg el nek alszik
Az én lányom nem autista, mégis, harmadik napja volt az oviban, éjjel három órát fent volt csak úgy, utánam sírt, mellettem meg nyögdécselt, végül az apja mellett aludt el. (Évek óta egyedül átalussza az éjszakát, csak hogy lásd a különbséget).
Szóval, ha egy neurotipikus gyereket így megvisel a dolog, ne csodálkozz a lányodon.
Időjárási front volt az elmúlt éjjel!
Az egész családunk rosszul aludt. Feleségem 2 órát fent volt éjjel, én mindenféle zavarosakat álmodtam. A gyerekek meg nehezen ébredtek.
Ha mi, egészséges felnőttek is megérezzük, akkor egy érzékeny szervezetű kisgyerek, pláne, ha autista, nyilván ennél csak jobban megérzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!