Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves gyereket 1 órára...

5 éves gyereket 1 órára egyedül lehet hagyni?

Figyelt kérdés
Itthon van, mert megint náthás. Váltott műszakban dolgozunk férjemmel, 14:30-ra ér haza, nekem meg 13:30-kor kell elindulni otthonról ezen a héten. Okos, nyugodt természetű, meg általában alszik még ilyenkor kb 2-ig.
2023. szept. 11. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
18%

35#

Épp azért írtam.. a 80' években nem kellett ennyire félteni a gyereket.

Én anno 5 évesen jöttem mentem oviba falun belül. Se a forgalom nem volt ekkora, attól se kellett félni, hogy valamelyik csitri friss jogsis őrült módjára dönget, nem kellett félni, hogy kint egy kutya, nem volt ennyi idegen. Helyette volt egy jól összeszokott közösség, mindenki ismerte a másikat, mindenki ügyelt a másik gyerekére.

A nagyobbik lányom 8 múlt, most mertem elengedni iskolába egyedül ugyan úgy falun belül 2.osztályba..

2023. szept. 12. 06:29
 42/61 anonim ***** válasza:
77%

Ismétlem, egyedülálló anyukaként sem hagytam 1 órára sem egyedül az 5 éves lányom!

Nem volt férj, szüleim meghaltak, testvérem dolgozott, szomszédok szintén de arra az 1 kicseszett órára ameddig haza nem értem fizettem a bébiszittert a gyerek érdekében...gondolkozz már felnőtt módjára ha elvileg az vagy!

2023. szept. 12. 06:40
 43/61 A kérdező kommentje:
Nincs bébiszitter! Kismillió helyen kerestem! Ha találtam is, akkor is hetekkel előre megbeszélt időpontban, nem pedig hirtelen egyik napról a másikra!
2023. szept. 12. 07:17
 44/61 anonim ***** válasza:
89%

"Épp azért írtam.. a 80' években nem kellett ennyire félteni a gyereket."

Azt legfeljebb hittétek. Anyukám az 50-es években, 3-4 évesen egyedül járt boltba, mert mi baj lehetne, aztán elkapta egy aberrált pedofil. Szerencsée nem történt baja, mert éppen arra járt valaki, de a nagyszüleim feljelentést tettek, és kiderült, hogy az illető több kislányt is megerőszakolt. Csak éppen nem volt Facebook, az újságok sem írtak róla, mert a hivatalos verzió szerint ilyesmi legfeljebb a hanyatló Nyugaton fordulhatott elő, úgyhogy akinek a közvetlen környezetében nem történt ilyen, azt hitte, hogy milyen biztonságban él.

2023. szept. 12. 08:00
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell képzett bébiszitter. Vagy a világvégén laksz hogy nincs egy 17-18 éves lány aki egy órára 1500-2000 forintért vigyázna rá iskola után? Vagy egy nyugdíjas néni? Ezt nem akarom elhinni. Erre szokták mondani hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen...
2023. szept. 12. 09:45
 46/61 A kérdező kommentje:
17-18 éves lány iskolaidőben nem ér rá. Nekem nem iskola után kellett volna a felügyelet. Kötözködni azt lehet. Igen, ebben a tetves országban csak Budapest létezik, minden más település ki van halva. Azt hiszel amit akarsz.
2023. szept. 12. 10:13
 47/61 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg egy állítólagos betegség miatt oviból hiányzó gyerekre nem fognak vigyázni, mert "jajj megfertőz".
2023. szept. 12. 10:15
 48/61 anonim ***** válasza:
78%

Bocs, de melyik az a település, ahol nem él egyetlen nyugdíjas se és mindenki dolgozik 18 és 65 év között?

Én gyökér pesti vagyok és ilyen településről még nem hallottam.

2023. szept. 12. 10:17
 49/61 A kérdező kommentje:
Nem érnek rá! Hívtam akit tudtam, de így, hogy rögtön másnapra kell, ráadásul fix időpontban, úgy senkinek sem volt jó! És nem fogok egy ismeretlent beengedni az otthonomba, gondolkozz már, aztán majd pont ő fogja a gyereket bántani vagy a házat kirámolni.
2023. szept. 12. 10:33
 50/61 anonim ***** válasza:
84%

Úr isten,persze kiramolja a babysitter a házat.

De ha a gyerekkel valami történik az nem baj 🤦

Kifogasod van mindenre.

Nincs nyugdíjas,nincs ismerős,nincs senki

Nincs pénz semmire.

2023. szept. 12. 10:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!