Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves gyereket 1 órára...

5 éves gyereket 1 órára egyedül lehet hagyni?

Figyelt kérdés
Itthon van, mert megint náthás. Váltott műszakban dolgozunk férjemmel, 14:30-ra ér haza, nekem meg 13:30-kor kell elindulni otthonról ezen a héten. Okos, nyugodt természetű, meg általában alszik még ilyenkor kb 2-ig.
2023. szept. 11. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
95%

Menjetek a férjeddel felváltva táppénzre. Egyik betegség alkalmával ő, másikkal te. Így egyikőtökre sem jut tůl sok.

Soha nem voltam egy parázós, szerintem az átlagnál sokkal lazábban kezelem az ilyesmit, de egy 5 évest én sem hagytam volna egyedül, ez nonszensz.

2023. szept. 11. 16:27
 22/61 anonim ***** válasza:
100%

Váltott műszaknál sajnos nem megoldható,hogy hamarabb/később menjen dolgozni. A munkakezdés fix. Mi is váltottban dolgozunk...

Megoldás a táppénz felváltva.

2023. szept. 11. 17:21
 23/61 anonim ***** válasza:
100%
22# Nálunk megoldható,pedig váltott. Olyan is van,hogy megbeszéljük egymással,a másik picit tovább marad,cserébe visszaadjuk legközelebb ezt az időt és hamarabb mehet. Segítünk egymásnak oda-vissza.
2023. szept. 11. 17:32
 24/61 anonim ***** válasza:
100%

23!

22 vagyok. Mi a Jabilnál dolgozunk. Ott aztán nem variálhatsz,hogy mikor akarsz dolgozni.

2023. szept. 11. 18:15
 25/61 anonim ***** válasza:
66%
Babysitter. Szívesen.
2023. szept. 11. 18:48
 26/61 anonim válasza:
70%
Bébiszitterről nem hallottatok még? 2023 van basszus. Csomó oldal van ahol lehet keresni bébicsőszt, ha más nem akkor barátok vagy szomszédok. Nehogy egyedül hagyj egy 5 évest akár 10 percre is...
2023. szept. 11. 18:49
 27/61 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, ha nem akarnak táppénzre menni, akkor a bébiszitter sem opció. Kell a pénz.

Ő már nem fogja olvasni.

Csak táppenz lehet megoldás. Az is csak akkor, ha biztosítva van...

2023. szept. 11. 19:01
 28/61 anonim ***** válasza:
94%
Én nem hagynám egyedül 10 percre sem. Amúgy mi is úgy fogjuk megoldani, ha betegek lesznek a gyerekek, hogy hol én, hol a párom lesz táppénzen.
2023. szept. 11. 19:40
 29/61 anonim ***** válasza:
1%

Én hagytam egyedül kisebbet is ilyen 10-15 percre, de az olyan szoba volt, amit frissen festettünk, nem voltak még benne bútorok. Beraktam a mesét telefonra(nem okozott volna gondot, ha földhözvágja), és leugrottam a boltba. Se szőnyeg, se szekrény, semmi nem volt csak csupasz falak meg a gyerek, kb 1 évesen is hagytam így ott. Bezártam kulcsra és mindig pont így volt, mire visszamentem.

Javaslom, hogy pakolj ki az egyik szobából minden bútort és zárd be a gyereket oda egy olyan telefonnal, amit nem sajnálsz, benyomod a letöltött mesét(ott nincs reklám), és meg sem fog mozdulni. Az orrfolyás tényleg nem betegség, akkor sem, ha kirakják a gyereket miatta oviból.. viszont ha beraksz mellé zsepit, már megfulladhat tőle, ezért nem olyan nyerő ötlet. Az enyém a gyurmagolyókat nyomkodta fel az orrába olyan 3 évesen, miközben a kezemben volt, tuti landolhatna ott zsepigalacsin is, és kész is a baj..

Valahogy próbáld megoldani, esetleg áthívni a szomszédod, vagy hívj taxit, úgy gyorsabb lehet a közlekedés.

2023. szept. 11. 20:50
 30/61 anonim ***** válasza:
91%

29!

Egy elektromos tűz esetén pont jó hogy be van zárva egy szobába...jóistengyerele hogy lehetne bezárni egy gyereket 1 órára egy szobába????

Normális vagy???

Nem pisil? Nem iszik? És ha fél esetleg egyedül akkor végig sírja azt az egy órát?

Nonszensz gondolat...

2023. szept. 11. 20:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!