Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves gyereket 1 órára...

5 éves gyereket 1 órára egyedül lehet hagyni?

Figyelt kérdés
Itthon van, mert megint náthás. Váltott műszakban dolgozunk férjemmel, 14:30-ra ér haza, nekem meg 13:30-kor kell elindulni otthonról ezen a héten. Okos, nyugodt természetű, meg általában alszik még ilyenkor kb 2-ig.
2023. szept. 11. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
84%

29 én most szabadszájú leszek,de te egy komplett idióta vagy.nemnormalis picsa

Szerencséd van,hogy nem ismerlek,azonnal feljelentettelek volna a gyamugynél

2023. szept. 11. 21:12
 32/61 anonim ***** válasza:
86%
A 29 a gyk trollja...
2023. szept. 11. 21:29
 33/61 A kérdező kommentje:
Nem olvasom végig, de aha persze, poooooont akkor lenne valami, ha nem vagyunk ott. Én normálisra neveltem a gyereket, nem egy önállótlan tökre. Megy orrfolyással oviba holnap.
2023. szept. 11. 21:50
 34/61 anonim ***** válasza:
81%

Felelőtlenül neveled maradjunk ennyiben.

Onallotlan tok vagy te,kikérem magam és az összes anyatarsam gyereke nevében ezt.

2023. szept. 11. 21:57
 35/61 anonim ***** válasza:
81%

"A mostani gyerekek közel sem olyanok mint a 80' évek kulcsos gyerekei."

A 80-as években meg sokkal jobb volt a közbiztonság, nem úgy, mint manapság, maradjunk ennyiben. A 80-as években kb kulcsosgyerek voltam.

Az 5 éves az 5 éves. Akkoriban (80as évek) még 6 évesen is csak úgy engedték el a szülők a gyerekeiket, hogy nagyobb gyerekekkel barangolt, ráadásul mai szememmel még ez is balesetveszélyes!

Bizony volt, hogy a szénakazalba hívjak játszani a mezőre, ahol volt egy-két lökött pajtás is... És ha gyufa lett volna egyiküknél? Vagy pl vadul bicajoztunk, krosszoztunk... Szerencsém volt, hogy annyi év alatt semmi bajom nem lett ebből legalábbis. A gyerekhaverom kórházban kötött ki azért, mert UGYANOTT ugratózott és krosszozott, mint én... Én megúsztam a balesetet, ő sajnos nem, és agyrázkódása lett meg csonttörése.

Mert akkoriban a szülők SAJNOS kb úgy álltak a mi generációnkhoz (akkoriban gyerekekhez), mint a kérdező most...

Értem én, hogy munkahelyi mászak, na de erre találták ki a nagyit, vagy a bébiszittert!

Szóval 8 éves korig (illetve a mai lakókörülményektől függően 10, vagy 11-12 éves korig) NEM hagynék egyedül kisgyermeket, még csatangolni se, sem otthon!

2023. szept. 11. 22:16
 36/61 A kérdező kommentje:
Szüleink meghaltak, testvérem Németországban él, páromé Angliában. Az egyik szomszédunk egy 90+bácsi, a másik pedig szintén dolgozik. Igen, felváltva mentünk mindig táppénzre a gyerekkel, meg szabadságra és nincs több, elfogyott a türelem. Nem, nem akartam én sem egyedül hagyni, csak felmerült a gondolat. De betelt a pohár, nem fogom megint egy sima orrfolyással itthon tartani, dolgozni kell menni vagy megfagyunk télen.
2023. szept. 11. 22:26
 37/61 anonim ***** válasza:
84%
Remélem, csak troll vagy. Ha nem, hát szégyelld magad!
2023. szept. 11. 23:08
 38/61 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező igen,sajnos pont akkor,ez általában mindig így van. Utána hiába mondod amikor a bíróság előtt állsz kiskorú gondatlanság miatt történt tragédia miatt,hogy nem gondoltam,hogy pont ez az egy. :( Mostanában elég sok baleset volt olyan esetbe is,ahol a szülő otthon volt pedig. Ha bármi baj történik,titeket vesznek elő és akkor a lelkiismeretről nem is írtam. Én nem merném bejátszani,hogy 90% hogy nincs baj,de ha a maradék 10? Én biztosan nem tudnék elszámolni ezzel magamba,de ez én vagyok. Előre gondolkozok a lehetséges dolgokon és nem utána.

Bébiszitter hasonló esetekre később nem opció?

2023. szept. 11. 23:10
 39/61 anonim ***** válasza:
87%
35# Arról nem beszélve,hogy akkoriban azért nem figyeltek ennyire. Dédim egy pillanatra fordult el,mire a lánya odasettenkedett és beleesett a forró vízbe fejjel,mert megcsúszott. Nem élte túl sajnos. Nem kell elmondanom szerintem,hogy még 90 évesen is emlegette fájó szívvel,az egész életét végig kísérte ez.
2023. szept. 11. 23:13
 40/61 anonim ***** válasza:
95%

#36!Te nem nézel Híradót? A tragédiák főszereplői mind azt gondolták, hogy miért pont akkor történne bármi.

Egyébként egy kis orrfolyás tényleg nem durva, ha engedik vidd be, DE most se biztos, hogy megáll egy orrfolyásnál, az meg borítékolható, hogy lesz még ennél komolyabb betegsége. Tehát MOST találd ki, hogy legközelebb hogy oldod meg, mert az otthon hagyása nem opció!

2023. szept. 12. 00:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!