Adnátok tippeket, mitől lehet ez, mit tehetnék ellene?
Van egy hónap végén 2 éves lányom. 2.gyerek. van egy 4 éves fiam is.
Szöges ellentetei egymásnak. Fiammal sosem volt semmi gondom, ellenben a lábyommal csak a küzdés és a szenvedés van.
Hasfájás, szepa, most a dackorszak. Az idegeim oda vannak.
Kb 1 hete viszont brutál.
Éjjel óránként kel. Ordítva. Nem alszik vissza, csak vergődik.
Emiatt nappal a 13 óra ébren létéből 10órát ordít, visít, tutul, szenved. Komolyan mondom, minden túlzás nélkül, hogy a hiszti az élete.
Megőrülök tőle.
Ha leteszem azért sír, ha felveszem azért. Ha ránézek azért, ha otthagyom azért. Mindenért.
És egyszerűen nem tudom mi az oka. Éjjel már adtam neki fájdalomcsillapítót, hátha. De az sem segített.
Én nem alszok, zombi vagyok, konkrétan már az is megfordult a fejemben, hogy felkötöm magam, mert ezt nem bírom már.
Próbáltuk, hogy férjemmel itthon hagyom, en meg kicsit kikapcsolódok. De nem megy. Csak az jár a fejemben, hogy itthon ordít.
Ami valóban így van, férjemmel ha van, mégrosszabb a helyzet.
Lassan kezdi a bölcsit, nem tudjuk meg mikor
Ha csak belegondolok, hogy ott is ezt fogja csinálni, lehet még el is tanácsolják, gyomorgörcsöm van.
Egyszerűen nem tudom mit csináljak vele.
A háziorvosnál már jártam, ő csak jót mosolygott az egészen. "Életkori sajátosság" címszóval lezárva.
Mert igaza van. Dackorszak. Ennyi.
Esetleg nézd meg nem e jönnek a hátsó rágófogak.
A 2 gyereket meg ne hasonlítsd össze. Nincs 2 egyforma gyerek. Mindegyik különálló személyiség.
Akkor MOST kezdd el orvoshoz vinni. Körbe,mindenhová. Én gasztróval kezdenék és fejlődésneurológiával.
Szerintem ne halogasd. Írd össze az éjszakáit,hogy mikor kel és hányszor.
Ne hagyd magad lerázni,se lebeszélni!!!
Vagy idegrendszeri probléma, vagy ételallergia,emésztési baj,akármi lehet. Utána kell járni.
Szepában benne van nyakig, az tuti. És ha fáradt, bez fel is erősödik. Így hogy nem alszik éjjel, folyamat fáradt.
De szerintem ez nem indokolja, hogy majdnem minden ébren töltött idejében visítson.
Az ujjammal nem érzem, hogy jönne foga. Ha jönne, gondolom fájdalomcsillapomító hatására elmúlna. De semmit nem használt az sem. A többi foga észrevétel nélkül kijött
Kb fél éve voltunk kivizsgáláson. Gasztro, hasi uh, allergia vizsgálat. Semmit nem találtak nála.
Nappal alszik, 1órát max. Nem egyhuzamban nincs fenn ennyit, hanem összesen.
7kor kel, délben alszik, este 9-10 közt alszik el.
Ugy kifejezetten nem beszél, szavai vannak.
De ki tudja fejezni magát, ha fáj valamilye azt már tudja jelezni. De nem mondja semmire, hogy fájna.
A fejlődés neurológust hogy kell elképzelni? Mit csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!