Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni, ha túl...

Mit lehet tenni, ha túl erősen fogjak le a gyereket a kórhazban?

Figyelt kérdés

Be kellett vitetni mentővel. A Sürgin kanülön infúziót kellett volna kapnia, de az egyik ápoló vagy nem tudom ki kapásból leszorította a lábát én meg nagyon ideges lettem, felkaptam és kiviharoztam vele.

Túlreagáltam? 7 éves a gyermek.

2023. szept. 4. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
98%

Basszus kérdező...ez durva.

3 hetes korától fogom le a lányom kezelésekhez,vérvételekhez anyaként. Ha kell,kell.

Azért szülőként lehetne több eszed!

2023. szept. 4. 13:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kamu, ha mégsem, akkor pár gondolat.

1) egy hétéves már az esetek többségében moderálja magát, ha nincs szignifikáns idegrendszeri baja és nevelve van. Hatéves voltam amikor vért vettek tőlem, kezdtem a műsort, anyám csak annyit mondott hogy leveszik a vért vagy így, vagy úgy. Utána hagytam.

A legrosszabb, ha a szülő csinálja a műsort, mert megerősíti a gyereket a cirkuszban, és még bizonytalanabbá válik.

2) ha muszáj, akkor muszáj. Nem volt egyéves a pici, amikor beteg lett és olyan tünetei voltak, hogy életveszélyes állapotot is ki kellett zárni. Magam fogtam le, nemhogy a cirkuszt csináltam volna... Pedig szívem szerint én is a világból szaladtam volna ki gyerekkel együtt.

2023. szept. 4. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

1! Melyik kórházban dolgozol? Hogy oda NE menjünk.

Teljesen jogtalan a hozzáállásod!!

2023. szept. 4. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, az orvos és az ápoló tegye a dolgát, te meg légyszives fogd már vissza magad. Gondolod, hogy bántani akarják a gyereked? Nekik abban mi lenne a jó? (Komolyan ennyire hülyék az emberek? Nem akarom elhinni.)
2023. szept. 4. 13:30
 15/20 anonim ***** válasza:
98%
14! De,ilyenek. Hidd el.
2023. szept. 4. 13:59
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Amikor olvastam a kérdést arra gondoltam, hogy olyan erősen fogják, hogy pl eltörik valamije, akkor jogos lenne azon gondolkozni, hogy mi legyen. De kérdező, te beteg vagy
2023. szept. 4. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

Márpedig a szülő kiküldhető, ha akadályozza a gyereke ellátását! A kikapom és elmegyek vele, vagy beleállok az orvosba, az határozottan az az eset.

Miért ne te fogtad le? Elvégre a te gyereked ;)

ÉS ha valami komoly baja van, ellenkezik, lefogják, elviszed azt meghal végül? Te nem vagy normális.

2023. szept. 4. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
ha ez igaz kérdező, várhatod a gyerekvédelmi megkeresést, mivel a kórháznak hivatalból jelentenie kell a kiskorú veszélyeztetését.
2023. szept. 4. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:
35%

"ha akadályozza a gyereke ellátását"

Igen, pontosan ekkor. Az 1-es meg azt írja, mindig kiküldi, ha akadályozza, ha nem, már előre. Ez jogtalan.

2023. szept. 4. 17:46
 20/20 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező: szerintem is túlreagáltad. Remélem csak első sokk,kétségbeesés, aztán miután lenyugodtál, visszavitted.

1-es válaszoló: döbbenet, amit írtál! Elhiszem,sőt tapasztalatból tudom (szintén egészségügyis vagyok), hogy van az a helyzet, amikor jobb,ha kint van a szülő, de azért arra kell törekedni, hogy szülő-gyerek megnyugodjon, még ha ez plusz időbe is telik. Egy kórházi ellátás,( pláne sürgősségi, ami hirtelen jött,nem egy tervezett vizsgálat )felnőttnek is trauma, gyereknek pláne, és ha ott van vele az anyukája, azért sokkal könnyebb neki is

2023. szept. 4. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!