Van itt valaki akinek honapok ota bent van a gyereke korházban?
csak olyan szülőket ismerek, akiknek a koraszülött lett a babájuk és emiatt kellett tovább maradnia a babának a kórházban, de ezek a történetek boldog véget értek mikor hazaengedték őket, ahol volt nagyobb gyermek, ott az anyuka ingázott, amikor őt már kiengedték, elég nehezen élték meg, de ugye ezek maximum hetek voltak, nem hónapok
miért van ilyen régóta kórházban? mennyi idős? ő hogy éli meg? gondolom, hogy honvágya van, de sír, mondja, hogy vigyétek haza? a pszichológus mindenképpen jó, ha végre nem mondják le az időpontot és tudsz valakivel beszélni erről, nagyon nehéz helyzet lehet, sajnálom, jobbulást és kitartást!
én csak nagyon sok erők és kitartást kívánok nektek! hidd el meggyogyul és otthon lesz veletek nem sokára.
én csak 3 hetet ingáztam a két gyerek között, neme korababám volt és egy 2 és fél évesem. az is nehéz volt.
le a kalappal előttetek.
szívből kívánok minden jót nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!