Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt valaki akinek honapok...

Van itt valaki akinek honapok ota bent van a gyereke korházban?

Figyelt kérdés
olyan szulok torténetére lennék kíváncsi akiknek a gyerekuk régota korházban vsn, miért, hogy viselik hogy lehet elviselni ezt? fiam 7 honapja van korházba és nem tudjuk hogy még meddig kell bent lennie, mert az nem kérdés hogy meggyogyul :-( iszonyatosan fáj, sokszor elviselhetetlennek tunik a fájdalom. 2szer volt időpontom pszichologushoz a családsegítőbe de mindkétszer lemondták betegségre hivatkozva. De én sokszor ugy érzem megbolondulok. Uhy felkapnám és hoznám haza, csak sajnos nem lehet tudom :-( mimdennap megyunk hozzá, de van egy testvére is és mindkét gyerekkel kell fpglalkozni, mindkét gyerekem felé lelkiidmeretfurdalásom van :-(
2016. júl. 13. 00:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Szegény egyedül van bent? Miért? Intenzív?
2016. júl. 13. 03:08
 2/10 anonim ***** válasza:

csak olyan szülőket ismerek, akiknek a koraszülött lett a babájuk és emiatt kellett tovább maradnia a babának a kórházban, de ezek a történetek boldog véget értek mikor hazaengedték őket, ahol volt nagyobb gyermek, ott az anyuka ingázott, amikor őt már kiengedték, elég nehezen élték meg, de ugye ezek maximum hetek voltak, nem hónapok

miért van ilyen régóta kórházban? mennyi idős? ő hogy éli meg? gondolom, hogy honvágya van, de sír, mondja, hogy vigyétek haza? a pszichológus mindenképpen jó, ha végre nem mondják le az időpontot és tudsz valakivel beszélni erről, nagyon nehéz helyzet lehet, sajnálom, jobbulást és kitartást!

2016. júl. 13. 07:47
 3/10 anonim ***** válasza:
szegényke...milyen betegsége van?
2016. júl. 13. 08:30
 4/10 A kérdező kommentje:
2éves. Hasi tbc-s nem inzenzív csak addig sír míg eljovunk, pár perc. A nővéreket nagyon szereti és ők is nagyon szeretik. 4 éves a nagyobbik ezért ingázunk napi szinten a 2 gyerek kozt, meg a férjem is dolgozik. Egyébként nem fertőző.
2016. júl. 13. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
jajj, ilyenkor megszakadna az én szívem is, két éves, olyan kicsi még, ne haragudj, nem akarok még én is rátenni neked egy lapáttal, ez a hasi tbc pontosan mit takar? semmi, de semmi esély nincs rá, hogy hazaengedjék, vagy napi szintű kezelést kap? mit mondanak az orvosok? miért kell már ilyen régóta bent lennie? ha írnál kicsit többet a körülményeitekről, talán ki lehetne találni valami megoldást arra, hogy haza vihessétek, minden tiszteletem, hogy bírod ezt a helyzetet (már írtam, de nem tudom, hogy hányadik voltam)
2016. júl. 13. 11:57
 6/10 A kérdező kommentje:
az emésztorendszerét támadta meg a baktérium plusz a hasi nyirokcsomokaat, nspi szinten vénás gyogyszerek, napi szinten hascsapolád, esélytelen rgyenlőre a hazahozatl, szájon át csak pár falatokat eszik,vénás plusz sztomás táplálás :-( amugy a kedve iszonyat jo :-) le szokták engedni fél másfél orára naponta így kint is szokott lenni. Járni csak kézenfogva pár lépést tud, de hamar elfársd.
2016. júl. 13. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

én csak nagyon sok erők és kitartást kívánok nektek! hidd el meggyogyul és otthon lesz veletek nem sokára.

én csak 3 hetet ingáztam a két gyerek között, neme korababám volt és egy 2 és fél évesem. az is nehéz volt.

le a kalappal előttetek.

szívből kívánok minden jót nektek

2016. júl. 13. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta? Remélem minden oké.
2018. febr. 18. 12:26
 9/10 A kérdező kommentje:
2017.február 14.én meghalt :(
2018. febr. 22. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Ó :( Sajnálom. Sok erőt kívánok!
2018. febr. 23. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!