Szerintetek mennyire elítélendő ha az anyuka 2 éves gyermekére biztonsági csuklópántot tesz mikor elmennek sétálni? Van 8 hónapos tesó, ő ül a babakocsiba.
Csak ez jutott eszembe hogy így lehetne többet kimozdulni az utcára. Kb 1 hónapja elkezdte hogy el szalad, nem áll meg mintha meg se hallana.. sajnos az már nem opció hogy a kicsit magamra kötöm, eddig úgy mentünk kicsi rajtam nagy sétált igy tudtam utána menni ha kellett, de babakocsival már nem úgy megy.
Ismerős körben is van ilyen gyermek (valószínű tőle látta mekkora buli elszaladni..)de ők még a szomszédba is kocsival mennek nincs kistesó.
Szeretek sétálni, nem szeretnék állandóan kocsikázni
Fogalmam sincs, mi ez a biztonsági csuklópánt, csak feltételezem, hogy valahogyan összeköt téged a gyerekeddel a csuklótoknál fogva, hogy ne tudjon elszaladni.
Nos, én nem ítélném el, ha közlekedésbiztonsági szempontból indokolt. Remélem az anyuka mihamarabb igyekszik "gyerekbarát" környékre eljutni és ott azonnal leszedi a csuklópántot a kisgyerekéről.
Tudod kit ítélek el? Akinek szanaszéjjel szaladgál a gyereke. Minősített esete a kétkerekűvel száguldozó gyerek, aki utcasarkon és minden át ezres tempóval gurul végig. Én kapok tőle szinte szívinfarktust hogy mindjárt kirohan/gurul egy autó elé, a kedves anyuka meg legfeljebb távolról sikoltozik a gyerek felé, hogy jöjjön vissza.
Az becsülendő, ha valaki vigyáz a gyerekére.
Én azt gondolnám, hogy ennek az anyukának számít a gyereke biztonsága, és ennyi.
Ezerszer ez, minthogy szőnyeg legyen a gyerekből.
Facebookon szokott ez téma lenni, na ott ugye nagy vita szokott kibontakozni a dologból.
Általában akik elítélik, mint ilyen vén boszorkányok, akik még 1970-ben neveltek gyereket, mikor óránként 3 autó ment el a föld úton, az is 20-szal, vagy van egy ilyen réteg, akik a saját elbeszéléseik által a pesti belvárosban 3-4-5 gyerekkel, kutyával, 3 bevásárló táskával is simán ellavíroznak, aztán rámész a profiljára, és amúgy csak egy retardáltat látsz.
Szerintem okos ötlet mert legalább biztonságban van a gyerek.
Sose szaldt el a fiam de így is gondolkoztam rajta.
Pórázas hátizsákja viszont volt de sose használtuk pórázzal.
4 éve ezért amúgy meglicseltek volna😄
Már ketd elfogadhatóbb lenni.
Szerintem sose foglalkozz mással csak azzal hogy a te gerekd biztonságban legyen!
Ne foglalkozz senkivel, aki beléd akar kötni úgyis talál valamit. Mi használtuk, miután a szomszéd gyereket elütötte egy autó, mert a játszótéren a nagyobbak nyitva hagyták a kaput.
Persze, mi nem a játszón használjuk, hanem út közben, de az eset nagyon megijesztett. Tojd le ki mit gondol, te a te gyerekedért vagy felelős. lehet Ll junior gyereke is élne még, ha az anyjáék használnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!