Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves elkezdte kikapcsolgat...

1,5 éves elkezdte kikapcsolgatni a gyerekülés biztonsági övét. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Nem érti meg, hogy nem szabad. Akármit csinálok vele, ordíthatok, csinálhatok akármit... Van erre valami megoldás? Valami rárakható zár, ami megakadályozza a kinyitást?
2021. jan. 29. 18:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Jobb ülés? A miénket én alig bírom kikapcsolni. Cybex.

A sensory safe clip jutott eszembe, de az csak értésít, hogy kikapcsolta.

2021. jan. 29. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Én is az ülésváltást mondanám.

A mienket is alig lehet...

2021. jan. 29. 18:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem ülés csere, akkor elsőre nekem valami ráhúzható patentos vagy cipzáras anyag ugrott be, amivel el lehet rejteni a csatot, amit otthon meg tud varrni hozzá az ember. Bekötés után előveszed, átfűzöd a csaton és lezárod (cipzárosan, patentosan vagy amit nehezen tud kinyitni). De úgy sejtem azt is felbontaná.

Viszont hivatalosan tilos bármit hozzáadni vagy elvenni az ülésből, mert úgy hatékony, ha olyan, ahogy a gyárból kijön.

2021. jan. 29. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem láttam még olyan ülést ilyen korúaknak, amit egy másfél éves ki tudna kapcsolni.

Ahogy már előttem is írták, még nekünk is nehéz.

Még szerencse hogy ez kitaláció és sose láttál még gyerekülést, így nincs is gyereked akivel emiatt ordítozni kéne. Vagy "akármit" csinálni vele.

2021. jan. 29. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Cserélném. Nekünk Lionelo Bastian, kifordítható van. Még nekem is nehéz kikapcsolni, ráadásul nagyon lent van.
2021. jan. 29. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Adj rá kesztyűt
2021. jan. 29. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Egyetlen ötpontos övet sem tudtak a gyerekeim kinyitni, pedig igen ügyesek voltak. A hárompontos már más.

Cseréljetek ülést egy megbízhatóbbra.

2021. jan. 29. 18:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Römer van, és hát megszenvedek a ki- és bekapcsolással. Milyen ülésetek van?
2021. jan. 29. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Még a mamáék kocsijába vett gagyi ülés csattját se tudta soha kikapcsolni a gyerek (én is alig bírom lenyomni a gombot...
2021. jan. 29. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
40%

4 barátnőm ketevese is ki tudja nyitni. Vannak leleményes gyerekek. Igaz ő már picit idősebb.

Kérdező valóban esetleg olyan ülést kell választani aminek kétkezes a csatja. Vagyis pl szemből és oldalról egyszerre kell nyomni, hogy kinyissa.

2021. jan. 29. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!