Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek vannak olyan...

Szerintetek vannak olyan anyák akik túl nagy különbséget tesznek lányuk és fiuk között?

Figyelt kérdés
Nekem még csak egy lányom van,de ha lesz tesója nem tudom elképzelni,hogy ne egyformán szeressem,kezeljem őket,és különbséget tegyek köztük.
2010. okt. 15. 00:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van és egy kislányt várunk. Számomra más a két nem, de nemhiszem, hogy ez szereetben nyílvánul meg. Egyszerűen amikor a fiammal voltam terhes akkor kék bárányfelhőkben gondolkoztam, most meg a habos-babos barbiek jutnak eszembe...ennyi :O) a kicsilányt ugyanúgy fogjuk szeretni, mint az én dacoló nagyfiamat :O)
2010. okt. 15. 08:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem ismerek ilyen családot,és mi sem vagyunk ilyenek.Én személy szerint másért szeretem a fiam,és a lányom,hiszen nem hasonlíthatóak össze semmiben,de egyformán szeretem őket.

(A fiam bújós-puszilgatós,ő a nagyobb,a lányom meg önálló talpraesett,igazi kis nőci)

2010. okt. 15. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi is egyformán szeretjük a fiunkat és a lányunkat. Az igaz, hogy teljesen különbözőek mint természetben, mint viselkedésben, de ettől függetlenül mind a kettőt imádjuk.
2010. okt. 15. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!