Mit tegyek vele?
Van egy 4 éves fiam.
Ovis volt, most nyáriszüneten van (lassan 2 hónapja)
Kb 3 hete elkezdte azt, hogy reggelire eszik 2 falatot. Semmi többet, ha szépen kérem, ha összeveszek vele sem.
Elpakolom a reggelit, nekiállok a teendőimnek, nem telik el 1 óra jön, hogy éhes. Megterítek újra neki. Eszik 5 falatot.
Utána ebéd. Megint 3 falat. Rá 2 órára éhenhal.
Adok neki, megint 2 falat otthagyja.
Másból sem all a napom, mint neki kaját adjak, elpakoljak utána.
Próbáltam előrebbhozni a reggelit. Próbáltam tolni rajta. Az ebéddel ugyan ez. Nem volt megoldás. Ha nem adok neki, mondván mindjárt ebéd, akkor addig bőg, míg nem kap.
Van egy 2évesem is, így nem tehetem meg, hogy össze vissza együnk.
Próbáltam a kaját váltogatni, a kedvencét csinálni. Az sem segített.
Tényleg mást se csinálok, mint 2 óránként kaját adok neki azért, hogy 3 falatot egyen.
Az oviba nem csinálta ezt. Meg a nyáriszünet elején sem. Nem értem.
Valami ötlet, hogy hogy tudnám ritkítani az étkezéseket, illetve hogy több mennyiséget egyen?!
Oviba nálunk nem igy van.
8kor van reggeli (itthon az enyém nem eszik).
10órai nincs. Meg csak kicsi alma sem
12kor ebéd
3fele uzsi és ennyi.
Szoval átlag 3 órát simán kibírnak, nem kettőt sem.
Ebben igazatok van, erélyesebbnek kell lennem. Ha csettint, nem kap egyből, mert nincs kajaidő.
Meg kellene valóban tanulnia.
Csak reggeltől estig én vagyok velük. A kicsi is problémás, nincs türelmem még a nagyot is hallgatni sokszor, ez itt a legnagyobb baj talán.
Úr isten😺 ha mindig pakolsz, hátba döföd magad…
Rakd ki neki és egye meg. Ha egész nap pakolsz és meg kaja sincs előtte akkor az el van cseszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!