Trambulinban alvás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
4 éves gyerekem menne ottaludni nagyszülőkhöz, akik kitalálták, hogy majd este a trambulinban alszanak.
Szerintetek ha éjszaka 18 fok lesz, akkor egy hálózsákban meg esetleg pulcsiban, hosszú nadrágban nem lesz hideg a fiamnak?
Ti aludtatok már trambulinban?
2023. júl. 21. 19:53
11/14 anonim válasza:
Még nem aludtunk trambulinban, de màr emlegettük. Szunyik ellen èrdemes egy nagy csipkefüggönyt tenni a tetejère.
12/14 anonim válasza:
Múlt héten aludtak a trambulinban a lányaim (8 és 6 évesek), kb. 18 fok volt hajnalban, de kellett alájuk két vastag pléd, hálózsák, paplan és párna.
A kicsi éjszaka bejött, a nagy a maradék cuccot is magára húzta, de jó bulinak tartotta:)
Más azért kinn a hőérzet, mint a szobában.
13/14 anonim válasza:
7!
Persze nálunk is van az életnek egy rendje de besavanyodva azért nem vagyunk. Nagyi is szerencsére benne van minden buliba
14/14 anonim válasza:
Én meg múlt héten este rövidnadrág-topban kifeküdtem a teraszon a nyugágyba, és mivel fáradt voltam, el is aludtam. Hajnal háromkor ébredtem fel, de nem azért mentem be, mert fáztam volna, hanem mert már kényelmetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!