Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves a kisfiam,és nagyon...

2éves a kisfiam,és nagyon "fura" alvó.Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Ha elaltatjuk ami 9-10kor van kb 3-4 órát egyhelyben nyugodtan alszik.

Utána elkezd "forgolódni, ami azt jelenti,hogy pl hason alszik feltérdel mintha ébren lenne és elvágja magát... mindegy ,hogy hol alszik..eddig éppen hogy nem esett le az ágyról..keresztbe fordul sose alszik "nornálisan"

Általában 5x6xis függőleges pozícióba rakjuk az éjszaka közepén.

Nem alszik a saját ágyába sose aludt.

Fogzás lehet?vagy ő ikyen alvó ?

Francia ágyba alszik

2023. jún. 9. 07:52
1 2
 1/12 Derjaderja ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális.
2023. jún. 9. 07:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekeknél gyakori ez.
2023. jún. 9. 07:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális. Helyezkedik. Eszembe nem jutott még függőleges pozícióba igazítani a gyereket éjszaka. Ott a leesésgátló, az megtartja. Franciaágyra is rá lehet tenni.
2023. jún. 9. 08:00
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Minek nyúltok hozzá éjszaka, ha alszik????
2023. jún. 9. 08:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Kisfiam is dettò. Pròbáltam már azt, hogy 5 után ne legyen mese, mert nèha este is engedtem nèzni mèg, de nem változott akkor sem. 🙉 Nappal nagyon nyugodtan alszik, akár 2-2,5 òrákat is. Este ő is mocorog, ő a saját ágyában alszik, hajnalban, ha az apja megy melòba átjön hozzám, bár nèha köztünk alszik 2-3 òrátòl. Ha nagyon rugdos ès zavatò, èn visszarakom az ágyába :D ő is keresztbe fordul, magzatpòzba, fetreng is nèha sokt, helyezkedik. Èn sem gondoltam ezt normálisnak, nem tudtam felvan r, fáj a hasa vagy mi lehet, de sokan mondták a környezetemben, hogy a gyerekek java ilyen "nyugtalanul" alszik, az övèk is dobálja magát, keresztbe fordul stb szòval elengedtem a tèmát.
2023. jún. 9. 11:05
 6/12 A kérdező kommentje:

4es mert szeretnék énis aludni ugy hogy nem rudja szét a bordámat pl :)

Meg van egy 3hetes babám kellene egy kis pihenés

A leesés gátlón is átesne

5-s ugyanígy van nálunkis ha a saját ágyába rakom max hajnal 2-3felé átvándorol.természetesnek gondolom énis de mégis rákérdezek mások véleményére,tapasztalatára

2023. jún. 9. 12:28
 7/12 Andi80018 ***** válasza:
Őőő, miért nem a saját ágyában alszik már? Én ezt sose értettem, miért kell ezzel is megnehezíteni a saját dolgunkat... A fiam még kétévesen rácsos ágyban aludt, kb három éves koráig. Abból nem tud kiesni, és ha valamiért felkel, úgyis hallod.
2023. jún. 10. 19:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Sosem marad meg a rácsos ágyába
2023. jún. 10. 21:49
 9/12 Andi80018 ***** válasza:

Hát, kétévesen nem is, ezt négy hónapos koráig kellett volna. Védőnő mondta nekünk is, mert sokat volt babakocsiban, hogy ott aludt, és nem akart az ágyában. De még pont időben elkaptuk, kb egy hét alatt simán odaszokott, és kb 3 éves koráig tök jól aludt ott.

Most már küszködhettek ezzel.. :-(

2023. jún. 11. 11:06
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát igen erről letettem már ,elején bagyon hányt mellettem aludt

De most nem is ez a baj hanem,hogy mi miatt vergődhet így éjszaka :)

De ezek szerint ez természetes

2023. jún. 11. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!